Благодаря многопрепоръчвам!
Благодаря ви многоКолежката е наистина старателна. Възползвах се от услугата 6+
За мен е удоволствие да работим и по друга услугаПолзвам друга нейна услуга и се справя много добре, сега ще се възползвам и от тази.
Благодаря многоМомичето е сериозно и надъхано за работа, помага ми за друг проект, не писане на коментари и се справя отговорно и внимателно със задачата - препоръчвам!
Писах вии как коментирате - някой ви праща продукта, ползвате го, тествате го и после пишете коментар - така ли?
Това е по скоро ирония, как може да коментирате нещо, което не сте го ползвали, не сте го поръчали и не са ви го доставили ?Писах ви
Не исках да се меся по темата,но не се удържах...Това е по скоро ирония, как може да коментирате нещо, което не сте го ползвали, не сте го поръчали и не са ви го доставили ?
Ми нормално е да се възмущавам, когато се прилагат такива практики. А ако вие искате да прочетете реален коментар на потребител, а четете само глупости - няма ли да се почувствате излъган???Не исках да се меся по темата,но не се удържах...
Вие искате да наемете колежката за работа или да си чешете езика?
Или да давате уроци по морал?
Явно е така вече съм свикнала на подобни коментари човешки отговорихНе исках да се меся по темата,но не се удържах...
Вие искате да наемете колежката за работа или да си чешете езика?
Или да давате уроци по морал?