Здравейте и от мен! За пръв път се включвам в подобен тип конкурс! Пожелавам успех на всички участници! Ето и нещичко от мен.
Виж файлът 12252
Виж файлът 12253
Виж файлът 12257
Виж файлът 12254
Виж файлът 12255
Виж файлът 12256
Този господин @Izvunzemen ми поръча да му направя лого за този сайт - поръча 2 варианта, направих му концепциите изпратих му всички файлове, не ми плати нито стотинка за труда който вложих.
Потребителя не е вчерашен затова се подлъгах и се съгласих плащането да стане след извършване на работата.
След известно време има няма 1-2 дни се появява конкурс за лого за същия сайт.
Заради такива тарикати, аз се съмнявам да участвам вече в ЛОГО КОНКУРСИ във форума.
Не можах да разбера заиграфката с "горския"Успех на всички и не се страхувайте да участвате. Малък е шанса да се получи "горския 2ра част"
Какво общо има едното с другото?!?Заради такива тарикати, аз се съмнявам да участвам вече в ЛОГО КОНКУРСИ във форума.
Направих му ей тези концепции:
[Не съм дребнав, не му ща парите, но това изобщо не е колегиално.
Аха не знаеш, че се плащат. Те дизайнерите си работят за кеф.
Предложих му цена за 2 концепции и за 4 концепции.
Той избра да му направя 2 концепции за съответната цена, но плащането остана за накрая. Съгласих се защото е стар потребител с добър рейтинг, но ето че пи4а реши че му е по-изгодно да си пусне конкурс и да получи 20 предложения, вместо да плаща за 2, 4 ....
Така че колеги когато работите сключвайте договор или искайте предплата, иначе ей така ще си работите за този дето духа.
Искам да попитам и аз Извънземния как ще коментира това, защото обвинението е сериозно към него и не е ОК да се базика така. В крайна сметка сте започнали някаква сделка, ако нещо не е ОК, кажи на другата страна и ще се реши проблема. Ако не, ще ти се лепне негативна репутация + итрейд, и ще е в много по-голям минус.
Колкото до ganio, разбирам, че не е ОК, но защо не работите с някакво капаро. Колко пъти сте работили заедно, че да му се довериш? Аз с който съм работил тук или го познавам лично, или винаги сме почвали с някакви установени правила и след като сме се доказали като точни, след това минаваме на системата "ами когато можеш" или "като стане, ще се оправим". И е хубаво преди да се плесне някакъв такъв офтопик в тема, да се опитате да оправите сделката, а след като не можете да пишете в отделна. Баси детските изпълнения.
Извънземния, ще очаквам да дадеш някаква становище за случката. Не ми се иска тук във форума да се случват някакви такива глупави изпълнения.