Търси се лого - награден фонд 200 лв. за фирма Candlеsy Ltd - занимаваща се с търговия и производство на ръчно изработени декоративни свещи, предимно тип - к а р в и н г. Логото ще се ползва за сайта на фирмата - онлайн магазин и за отпечатване върху опаковките на продуктите. Сайт все още няма.
1. Начало на конкурса: 05.06.2015 г.
2. Краен срок на конкурса: 19.06.2015 г. до 23:59ч.
3. Дата за обявяване на победител: 22.06.2015 г.
4. ПРОМЯНА: Награда: 100 лв. гарантирана награда за първо място, ако спечелилото лого се използва в сайта candlеsy.co.uk, каквато е и основната идея на този конкурс, се дава и допълнителна награда от още 100 лв.
Разделям наградния фонд по обяснима причина.
Вече е:
5. Желателно е да представите цветен и монохромен вариант.
6. Търси се - креативност и дизайн
7. Насоки, с които не е необходимо да се съобразявате при създаването на логото - водещия елемент в сайта ще е магия, феерия, приказност.
8. Важнни насоки, с които е задължително да се съобразите - логото трябва да е стилно и излъчващо лукс и да не съдържа "Ltd"
9. При изплащане на наградата победителя се задължава да подпише договор за прехвърляне всички права върху логото.
10. Наградата се изплаща - с Paypal или по банков път.
ЗАПОЗНАТ СЪМ СЪС ПРАВИЛАТА ЗА КОНКУРС ЗА ЛОГО И ДИЗАЙН.
Успех на всички участници.
П.П. Всички въпроси и разяснения, както и самите предложения се публикуват само и единствено в тази тема.
Ама и аз как го копнах и сложих - чак сега виждам "СЪС"?!?:shock: :wink:
1. Начало на конкурса: 05.06.2015 г.
2. Краен срок на конкурса: 19.06.2015 г. до 23:59ч.
3. Дата за обявяване на победител: 22.06.2015 г.
4. ПРОМЯНА: Награда: 100 лв. гарантирана награда за първо място, ако спечелилото лого се използва в сайта candlеsy.co.uk, каквато е и основната идея на този конкурс, се дава и допълнителна награда от още 100 лв.
Разделям наградния фонд по обяснима причина.
Вече е:
гарантирана награда от 200 лв. за победителя в конкурса тук /другаде конкурс - няма и няма и да има/!!!
Успех на всички.
5. Желателно е да представите цветен и монохромен вариант.
6. Търси се - креативност и дизайн
7. Насоки, с които не е необходимо да се съобразявате при създаването на логото - водещия елемент в сайта ще е магия, феерия, приказност.
8. Важнни насоки, с които е задължително да се съобразите - логото трябва да е стилно и излъчващо лукс и да не съдържа "Ltd"
9. При изплащане на наградата победителя се задължава да подпише договор за прехвърляне всички права върху логото.
10. Наградата се изплаща - с Paypal или по банков път.
ЗАПОЗНАТ СЪМ СЪС ПРАВИЛАТА ЗА КОНКУРС ЗА ЛОГО И ДИЗАЙН.
Успех на всички участници.
П.П. Всички въпроси и разяснения, както и самите предложения се публикуват само и единствено в тази тема.
Ама и аз как го копнах и сложих - чак сега виждам "СЪС"?!?:shock: :wink:
Благодаря на всички за предложенията до сега, за труда и креативността. Имам само една лека насока - в желанието си за оригиналност на шрифта, моля ви не правете компромис с четимостта на надписа/ите и отделните букви. Благодаря ви още веднъж за старанието.
Последно редактирано: