Izvunzemen
Active Member
Здравейте, започваме един много интересен сайт, който се нуждае от своето прилично лого.
Сайтът- http://drevnite.com/ ще се превежда и на английски.
Тоест логото ще трябва да е и с двата надписа, веднъж "Древните" и английското "The Ancient Ones".
Решихме, че е по-добре логото да е на името, а не на домейна. Сайтът има много интересен слоган- "Върху руините на предците" и мисля, че ще е по-добре ако се включи като надпис под логото, защото темата на сайта е такава, че има доста свободно място в хедъра. Освен за банер на сайта логото ще се използва и за снимки и корици в социалните мрежи.
Нямаме допълнителни изисквания към логото.
Идеята на сайта е ясна- статии на тема древна история на България и света.
Награда- 50 лв, сумата не е голяма, но просто не можем да отделим повече, дано това не откаже по-голяма част от дизайнерите във форума, защото проектът ни се прави с голяма доза ентусиазъм, но почти никакви средства.
За начало на конкурса се счита днешната дата- 16 ноември
Крайна дата на конкурса- 30 ноември, в същия ден ще обявя и победителя.
ЗАПОЗНАТ СЪМ СЪС ПРАВИЛАТА ЗА КОНКУРС ЗА ЛОГО И ДИЗАЙН!
Предварително благодаря на всеки, който вземе участие!
Сайтът- http://drevnite.com/ ще се превежда и на английски.
Тоест логото ще трябва да е и с двата надписа, веднъж "Древните" и английското "The Ancient Ones".
Решихме, че е по-добре логото да е на името, а не на домейна. Сайтът има много интересен слоган- "Върху руините на предците" и мисля, че ще е по-добре ако се включи като надпис под логото, защото темата на сайта е такава, че има доста свободно място в хедъра. Освен за банер на сайта логото ще се използва и за снимки и корици в социалните мрежи.
Нямаме допълнителни изисквания към логото.
Идеята на сайта е ясна- статии на тема древна история на България и света.
Награда- 50 лв, сумата не е голяма, но просто не можем да отделим повече, дано това не откаже по-голяма част от дизайнерите във форума, защото проектът ни се прави с голяма доза ентусиазъм, но почти никакви средства.
За начало на конкурса се счита днешната дата- 16 ноември
Крайна дата на конкурса- 30 ноември, в същия ден ще обявя и победителя.
ЗАПОЗНАТ СЪМ СЪС ПРАВИЛАТА ЗА КОНКУРС ЗА ЛОГО И ДИЗАЙН!
Предварително благодаря на всеки, който вземе участие!