Конференцията на етичните хакери - 16 октомври 2024 в София, хотел InterContinental

Blinky

Owner
black.png

На 16 октомври 2024 в София, хотел InterContinental се провежда десетото изданиe на Indit Black Hat Конференция или „Конференцията на етичните хакери“, която събира на едно място водещи независими IT експерти, етични хакери и представители на алтернативния онлайн маркетинг. Тази година програмата ще бъде още по-вълнуваща, интригуваща и различна, защото освен традиционните панели за „SEO“ и „Киберсигурност“ се включва нов панел – „История на технологиите“ – за първи път в България на технологична конференция!

На конференцията ще бъдат представени данни за независимия онлайн пазар в България, както и ще се проведе традиционна дискусия за „белия“ и „черния“ хакер и къде е етичната граница? Самите теми обхващат основно сферите на киберсигурността, както и етичния позволен хакинг, който помага на нашия онлайн бизнес. Вдъхновяваща част от конференцията ще бъде демонстрация на лаптоп ДЗУ - Стара Загора от 1988 година, непоказван модел ИМКО-3 от 1982 година и лекция за първия български компютър – Витоша, създаден в България още през 1961 година!

Организаторите на конференцията по такъв начин показват признателност към техническия ентусиазъм на българския компютърен специалист тогава и днес!

Заповядайте на 16 октомври от 09:30 часа!​

Програма:

✔ Как да структурираме мисленето си за успешен бизнес чрез SEО ? - Калин Каракехайов, SEO.domains
✔ Онлайн счетоводство за фриленсъри, малки и средни фирми - Христо Петров
✔ Линкове от новинарски сайтове и как да извличаме максимума от тях - Теодор Захариев
✔ Информационна сигурност в интернет, Полк. доц. Петко Димов, Военна Академия
✔ Еволюция на имейл маркетинга - Георги Динчев, MailBul
✔ Витоша - първият български компютър, Антон Оруш

Официален сайт: blackhat.indit.org/
Имейл: [email protected]
За медийни акредитации и контакти:
 

Горе