Коя е тази афилиейт програма?

Сайтът е правен на WP:

Код:
/* <![CDATA[ */
var _wpcf7 = {"loaderUrl":"http:\/\/www.gcphase2.com\/wp-content\/plugins\/contact-form-7\/images\/ajax-loader.gif","sending":"Sending ..."};
/* ]]> */

А програмата май не съм я виждал, но MarketHealth има същия продукт, така де като продукт, като бранд не е. Комисионата там, за него специално е 50%. ;)

От: Коя е тази афилиейт програма?

Да, може и така да е, но колегата който работи с тях работи и с MH - примерно да ени свой сайт има топ 3 продукта, един от MH, един то тези загадъчните и един от друга мрежа.

За да им предлага продуктите като най добри на сайтовете си явно има с тях някаква уговорка, намирисва ми на частна афф мрежа. както и да е :)

Може, може. Но както ти написах, доста афилиейт мрежи за хербали предлагат това, защото е доста популярен напоследък продукт.

Не знам как му вървят продажбите, но на чекаута няма криптировка: gcphase2.com/store/checkout/ - дано с PayPal да са му повечето поръчки. ;)

Даже си мисля, че тук е дропшипинг. Нещо не ме препраща на никъде - правят се поръчки на сайта, а ако решиш да платиш с PayPal, не е брандирана страницата. Това няма да го допусне никоя аф. програма, колкото и малка да е тя. Поне от практиката ми това знам. ;)

Аз наскоро гледах някаква бг страница за продажба на това зелено кафе или каквото е там. Рекламират из фейс.

При плащане с PayPal излиза "SureHealth Today", което съвпада с този домейн: surehealthtoday.com.

Ако им пишеш на Contact Us може и да ти отговорят дали имат афилиейт програма.

Горе