Крайно време е да се направи под тема за продажба на facebook групи

daynnite

Active Member
Крайно време е да се направи под тема за продажба и покупка на facebook групи .... успамиха пазара с тези групи :D просто предложение......

От: Re: Крайно време е да се направи под тема за продажба на facebook групи

Какво точно имаш в предвид? Да е като подтема, а не да е под тема. Второто (това, което си писал) е да се създаде тема под някоя, което не става ясно.

Категория в раздел Продава............. за да може да си останат домеини и сайтове само в продава се......... а тия тъпи групи да са в отделна тема

може и като големите световни форуми раздел за сайтове ......раздел за домейни....... раздел за групи ........ така ще е най яко търсиш сайт влизаш в раздел само с сайтове за продажба не всякакви други простотии

Последно редактирано:
От: Крайно време е да се направи под тема за продажба на facebook групи

Да..... най-добре ще е ..... обаче да има и за спортни сайтове, после новинарски, после за развлечение, после за филми, за фейсбук ....... абе дай направо за всяка категория да си има под форум ;pp

Сега сериозно, аз не подкрепям идеята, това, че темите са повече не ги прави хиляда :)

И мен много ме дразнят тези групи, но кво да се прави :)
@niksdevil Ако ги преброя може и да са над 1000...

От: Re: Крайно време е да се направи под тема за продажба на facebook групи

Категория в раздел Продава............. за да може да си останат домеини и сайтове само в продава се......... а тия тъпи групи да са в отделна тема

може и като големите световни форуми раздел за сайтове ......раздел за домейни....... раздел за групи ........ така ще е най яко търсиш сайт влизаш в раздел само с сайтове за продажба не всякакви други простотии

Това е много добра идея. За всяко нещо да си има раздел. В момента като влезеш в "Продава се" и търсиш сайт има по 2-3-5 на страница, другото е фб страници...

Някакси ме съмнява че би било добре за credibility-то на форума да има официален раздел за нещо дето е в разрез с разни официални правила, па и дори и морал... Търгуването на Шитбук страници е black market отдето и да го извъртиш.

не може така защото тези групировки са забранени да се продават питай в форума на фейсбук ако не ми вярваш

не може така защото тези групировки са забранени да се продават питай в форума на фейсбук ако не ми вярваш

Е не, този ме разсмя с постовете си по тежкия път към заветната цел -10 поста:)

И според мен Black market-а е достатъчно подходящ раздел.

офф
Е не, този ме разсмя с постовете си по тежкия път към заветната цел -10 поста:)

Опитите да се премине това ограничение винаги забавляват.

бе не знам бляк маркет ли са групите..... ама ей на първа страница в продавай е запълнена с 80% групи :lol: за това говорех точно

на първа страница в продава се са точно 11 теми за групи от 50 на втора страница са 13 от 50 не са малко ама не е настъпил момента да се разцепят....

Имаш усещане че са повечко защото са коментирани последно такива теми... да се върнат хората от море да видим какъв ще е целия ритъм на тази секция и тогава ще предценим дали да ги разделим

То първо че това не са групи, ами страници и 2-ро не знам какво не им харесвате, като в последно време е по-печелившият вариант от сайтовете.

Re: От: Крайно време е да се направи под тема за продажба на facebook групи

То първо че това не са групи, ами страници и 2-ро не знам какво не им харесвате, като в последно време е по-печелившият вариант от сайтовете.

да това имах на предвид ... не че не йм харесваме ама да е по струйтурирано какво се търси

трудно може да са по печеливши от сайтове .......по точно да така е но само в България :lol: ........... никой не е против тях просто идеята ми беше да си има разделче за фацебук странички

Горе