И каква е поуката? Това трябва да е надъхващо ли? :lol:
И каква е поуката? Това трябва да е надъхващо ли? :lol:
ми ок, но това не променя факта, че шарения педерас е отвратителен
Аз пък не знам какво общо има с темата. Нищо лично но явно под цветно и креативно, хората си представят различни неща. Всеки с неговите си виждания за света.
Моето лично мнение е, че не трябва да слушате другите какво ви говорят. Няма такива философии, които човек трябва да следва, всеки сам гради съдбата и живота си. Тия мотивационни простотии от някакви кретени, където водят лекции са ми много смешни. Значи някакъв тип успял преди 10 години, станал милионер и всички трябва да го следват, така ли? Това е много грешно разбиране, човека е уцелил момента и времето, дори и след 1 г. всичко е коренно различно. Няма правилна рецепта за успех, всичко е въпрос на личностни качества и не малка доза късмет
Но си съгласен, че в постоянните си напъни на хората да бъдат различни и креативни, понякога се получава един голям шит, вместо да си се придържат към някакъв стандарт?
Да, и голяма роля изиграва това постоянното облъчване от всичките умни глави, които иначе ходят с черен костюм и вратовръзка.
А може и да не съм прав. Сигурно не го е направил за пред хората, а просто изразява себе си. Ама ме съмнява, щото винаги всичко е за пред хората. Единственото място и време за което се сещам, където човек има желание да се изразява само и за себе си е в една малка стаичка рано сутрин след цигара, примерно
Де да знам, може и да не съм схванал великото послание на темата...
Какво ще залагаш пък ти? Да не си в бингото?
А блинки е не просто прав, той говори от цялото си сърце и душа. Някой път се оливате с лизането
Взимам пуканките и залагам на Блинки! 8)
Даже ще ви кажа, защо той ще спечели спора. Защото защитава позиция, в която вярва. И го прави от душа.
А опонентът му, колкото и да отрича необходимостта от време навреме да ни се напомня, да не сме безлични, самият показва как се опитва да е контра, за да не е като всички останали. Т.е. го показва и на практика. Съответно може и да се роди някаква истина към края ....