Ако ти трябва трафик, който само ще товари сървъра ти и страниците няма да се виждат от хора, може да си купиш най-евтиния трафик.
За какво ти е обаче такъв трафик? Смяташ да фалшифицираш статистиките на броячи ли?
www.adf.ly/advertising.php - ето тук също предлагат такъв трафик. 10 000 посещения от българи са 10$.на мен ми трябва трафик, който да е реален и да не е 99% от проксита... трябват ми посещенията, без значение кой какво ще види и т.н , затова питам. Иначе т'ва от бъксовете изглежда твърде скъпо - има сайтове, които предлагат по 10 000 посещения за 15-16$
www.adf.ly/advertising.php - ето тук също предлагат такъв трафик. 10 000 посещения от българи са 10$.
adf.ly е туулче, което ти съкращава линковете и като потребител цъкне на определен линк ти отваря първо рекламата за 5 секунди и трябва да натисне Skip. Примерно www.adf.ly/SA5w
Не знам обаче как такъв трафик може да ти помогне. Единственото което ми хрумва - за събиране на гледания за youtube или vbox7 клипче??
revisitors -не съм им изследвала трафика но при регистрацията дават 500 безплатни ...
Код:www.revisitors.com/500/trial.php
Не знам за какво са ти и дали стават и не препоръчвам да се купува трафик от тях, понеже сайтът е някакъв дето ту изчезва ту се появява, но тези безплатните 500 едва ли биха могли да навредят на каквото и да е според мен.благодаря, ако ги изпробвам ще кажа дали стават (y)