Купували ли сте нетаргетиран трафик?

Moko

Well-Known Member
Здравейте, колеги!
Някой от вас купувал ли е нетаргетиран трафик? Как стои въпроса? Колко пари за колко посетители? Откъде да купя?

От: Купували ли сте нетаргетиран трафик?

Взимал съм не таргетиран трафик от буксове за по 2-3 цента на посетител, може да има и по-добър вариант.

Не върши работа такъв трафик, повечето такива продават не само нетаргетиран, но и фалшив трафик (страницата се показва в iframe с размер един пиксел или скрит по друг начин и посетителят не вижда страницата, която е скрита в този iframe; в една и съща страница се слагат много iframes и така се продава един и същ трафик на много клиенти).

Който не е разбрал: посетителите даже не виждат страницата, към която се насочва трафика, защото тази страница се крие в невидима рамка.

на мен ми трябва трафик, който да е реален и да не е 99% от проксита... трябват ми посещенията, без значение кой какво ще види и т.н , затова питам. Иначе т'ва от бъксовете изглежда твърде скъпо - има сайтове, които предлагат по 10 000 посещения за 15-16$

Ако ти трябва трафик, който само ще товари сървъра ти и страниците няма да се виждат от хора, може да си купиш най-евтиния трафик.

За какво ти е обаче такъв трафик? Смяташ да фалшифицираш статистиките на броячи ли?

Такъв трафик на мене ми върши чудесна работа при популяризиране на статии в EzineАrticles. Жокерче ;)

Ако ти трябва трафик, който само ще товари сървъра ти и страниците няма да се виждат от хора, може да си купиш най-евтиния трафик.

За какво ти е обаче такъв трафик? Смяташ да фалшифицираш статистиките на броячи ли?

мисля си едни врътки тука, ама не знам дали ще ми стане номера :) абе, българска му работа :D просто ми трябва аналитикса да отчита посещения - това е.

То аналитикса и да го отчете трафика освен да се фалиш със скринове от него друга работа май няма да ти свърши защото всеки що годе работил с аналитикс ако му дадеш достъп от самолет ще види че има нещо гнило в бараката за дърва

на мен ми трябва трафик, който да е реален и да не е 99% от проксита... трябват ми посещенията, без значение кой какво ще види и т.н , затова питам. Иначе т'ва от бъксовете изглежда твърде скъпо - има сайтове, които предлагат по 10 000 посещения за 15-16$
www.adf.ly/advertising.php - ето тук също предлагат такъв трафик. 10 000 посещения от българи са 10$.
adf.ly е туулче, което ти съкращава линковете и като потребител цъкне на определен линк ти отваря първо рекламата за 5 секунди и трябва да натисне Skip. Примерно www.adf.ly/SA5w
Не знам обаче как такъв трафик може да ти помогне. Единственото което ми хрумва - за събиране на гледания за youtube или vbox7 клипче??

www.adf.ly/advertising.php - ето тук също предлагат такъв трафик. 10 000 посещения от българи са 10$.
adf.ly е туулче, което ти съкращава линковете и като потребител цъкне на определен линк ти отваря първо рекламата за 5 секунди и трябва да натисне Skip. Примерно www.adf.ly/SA5w
Не знам обаче как такъв трафик може да ти помогне. Единственото което ми хрумва - за събиране на гледания за youtube или vbox7 клипче??

...и алексата качва, не че има голям смисъл :) но все пак :)

Е как да няма смисъл от покачването на алексата, ако не верваш питай кръчмаря

Трябва ми за един експеримент, общо взето :) Но така като гледам, вие ми дадохте още доста добри идеи :D

p.s
Така и никой не сподели опит? Освен това забравих да спомена, че ми трябва чужд трафик, не български.

revisitors -не съм им изследвала трафика но при регистрацията дават 500 безплатни ...

Код:
www.revisitors.com/500/trial.php

Последно редактирано:
От: От: Купували ли сте нетаргетиран трафик?

revisitors -не съм им изследвала трафика но при регистрацията дават 500 безплатни ...

Код:
www.revisitors.com/500/trial.php

благодаря, ако ги изпробвам ще кажа дали стават (y)

благодаря, ако ги изпробвам ще кажа дали стават (y)
Не знам за какво са ти и дали стават и не препоръчвам да се купува трафик от тях, понеже сайтът е някакъв дето ту изчезва ту се появява, но тези безплатните 500 едва ли биха могли да навредят на каквото и да е според мен.
За всеки случай може предварително да потърсиш в Г има достатъчно информация за тях.

Последно редактирано:

Скъпички са им цените на тези. Пиши ми ЛС, мога да ти препоръчам услуга на много по-ниски цени и добро качество. (равномерно получаване на трафик)
Не съм ги ползвал доста отдавна, но са коректни

Аз един път опитах за 4 долара за уж 1000 посетителя, интересното беше че 1000 ги направих за около 10 минути, а още по интересното беше че не бяха само 1000 имах и доста втория ден. Незнам как стана ето снимка от брояча да видите.Tyxo.jpg

Горе