Купувам линкове от статии в блогове

Twis7

Active Member
Рейтинг - 96.6%
28   1   0
Здравейте, Колеги блогъри. Малко се омотах със заглавието, но това, което търся е следното:Вие ми предлагате цена за статия с 2 линка в нея във вашите блогове, аз си плащам:) . Линковете ще сочат към сайт на тематика кино .
За връзка с мен skype : ludacris_bgg мейл twis7(at)yahoo.com . Не се срамувайте да ми пращате оферти и на ЛС.
Поздрави, Димитър Новоселски !

От: Купувам линкове от статии в блогове

Всеки мога да се разбера персонално, ако няма нищо против, аз ще я напиша, ако нещо не му хареса, може да си я поправи :)
ПС : блоговете трябва да са БГ :)

Мога да ти предложа следната оферта: Ти пишеш статията срещу 1 линк, аз я добавям в блога на 3-ти човек и аз добавям линк. Така в статията ще има 2 линка. Блога е за филми, пр-3.

Мога да ти предложа следната оферта: Ти пишеш статията срещу 1 линк, аз я добавям в блога на 3-ти човек и аз добавям линк. Така в статията ще има 2 линка. Блога е за филми, пр-3.
имаш лс чакам отговор от теб

Търся същото нещо - с ваши статии на почти всякакви теми, стига да са уникални.
Моля, пращайте оферти на ЛС с цена и url.

Аз предлагам статии в около 10 домейна, които имат PR 4-6 и много голяма възраст и авторитет. Примерно cid.bg.

Статията я пишете вие и ми я пращате в HTML с до 3 линка, цена - 20 лв, при повече статии пада.

По този начин оптимизирам голяма част от моите сайтове, има по-голяма полза от купуване или слагане на сайтуайд линкове.

Който иска да купи статии или да пита повече, може на ЛС или [email protected]

Темата е стара, не търся вече такива услуги, zaekyt отвори си собствена тема

Сори, че налазвам чежда тема, ама гледам че има и да не отварям нова :)

За момента намерих, мерси на всички които писаха.

Горе