Купувам майл листа на БГ онлайне магазини

sashun

Member
здравейте,

поради това че ми изтриха старата тема пускам нова с разяснение.

трябва ми майл листа с емайли на БГ онлайн магазини. Майлите да са взети от страниците на съответните магазини, сиреч от сраницата за контакти. Там където те доброволно са посочили емайл за контакт.
Ако някой има такава, моля да се свърже с мен. Ако има желание да изготви такава за мен, също може да се свърже с мен.

поздрави,

само не разбрах какво не разбрахте втори път си пусна темата това е тотално неувжение към форума не стига че сме толкова меки с правилата и не ви ушляпваме директно както на други места ама вземате съвсем за мезе един пуска теми извън пазара както правят изманиците който се опитват да заобиколят ограниченията друг покупко продажаба на мейли... и то два пъти

това е едно от най старите правила на форума така че никой няма оправдания 10 дни само защото си стар потребител на места ако пак те видя ще е за месец

Според закона няма значиние дали са от контакт формата щом не са посочили конкретно че искат да получават търговско съобщение от теб а не от магазина който ти ги продава който и той ще е в нарушение значи ще си в нарушение ако им пратиш...

има опция да е законно ако някои пратят от тяхно име мейл до клиента си съгласил се да получава без да ти дават мейлите или да си платиш за реклама в месечения им бюлетин отново без да ти се дава достъп до мейлите понеже си трета страна с която се споделя информация ако ти дадът мейлите...

http://www.predpriemach.com/faq.php

Офертите за покупка или продажба на emails са забранени, раздават се банове

Горе