Купувам сайтове за козметика, красота и подобни

azsum

Active Member
Рейтинг - 93.8%
15   1   0
Купувам сайтове за козметика, красота, парфюми и др. подобни с трафик от google, купувам само домайна, ситемата и съдържанието, hosting не ми трябва

може да са блогове, магазини, форуми и т.н, с минимум трафик 20 човека на ден и данни от аналитикса за 6 месеца назад

за цента ще се разберем, пишете на лично

От: Купувам сайтове за козметика, красота и подобни

Ако няма такива сайтове, купува и стари домейни, козметика, красота, парфюми и др. подобни

така че чакам предложения

И бюджета на сайт ти е ?
зависи от много неща ако купувам сайт : трафик, класиране, възраст на домайна, съдържание и т.н
ако е домейн: възраст, беклинкове, Trust Follow, DA, PA и т.н

за бюджет имам пари, стига да ми допадне сайта, но ако е зарязан или не подържан саит, няма как да дам много пари,

пращайте саитове , пък ще говорим

купих 2 сайта за козметика , търся още, давайте преложения

Ъп на темата, саитове за мода, козметика, парфюми

Купувам сайтове за козметика, красота, парфюми и др. подобни с трафик от google, купувам само домайна, ситемата и съдържанието, hosting не ми трябва

ъп на темата, все още търся саитове, на подобна тематика, чакам оферти и предложения

ъп на темата, все още търся саитове, на подобна тематика, чакам оферти и предложения

Предлагам домейна. Зад него стои проект и минималната сума за която бих се разделил с него е 2000 лева. Домейна е modno.bg регистрацията е в ICN

* Цената не се коментира, ако ви се струва висока подминете поста и не му обръщайте повече внимание!
* Защо струва толкова домейна няма да обяснявам не ме питайте, ако не можете да си отговорите сами то тогава домейна не е за вас!
* Прехвърлям домейна след като цялата сума ми бъде преведане!

Името е хубаво, но няма никаква сео стойност, сайта не работи google го е деиндексирал, все пак мерси за предложението успех

Виж файлът 13400

съгласен да дам такава сума но за сайт със тежест в google и органик трафик и т.н

Горе