Купувам сайт с доход.

stelt88

Member
Рейтинг - 88.9%
8   1   0
Здравейте на всички,
Ако имате уеб сайт от които изкарвате някакви пари (от 50 до 100 лв. и нагоре на месец) и искате да го продадете моля да ми пишете тук или на ЛС.
Бюджета ми е около 2000лв. ,но това не означава,че крайния лимит е това.Така че ако наистина имате доказуем доход вероятността е много голяма да го купя.

пс. Дано да сте разбрали нещо от горе написаното :rolleyes:
 
От: Купувам сайт с доход.

infinity-archlord . eu - 300 евро доход на месец. Повече инфо на ЛС
 
От: Купувам сайт с доход.

infinity-archlord . eu - 300 евро доход на месец. Повече инфо на ЛС

Изпрати ми малко повече инфо за сайта.Мисля че ще трябва да имам сървър което не мога да си позволя.
 
От: Купувам сайт с доход.

Ако наистина е нещо което си струва и има бъдеще мога да дам до 5000лв. , това всъщност е и тавана ми за сега.
 
От: Купувам сайт с доход.

Предлагам онлайн система насочена за образователният сектор.Към момента имам няколко клиента.Ако сте заинтересовани пишете на ЛС.
 
От: Купувам сайт с доход.

Здравей имам сайт Моловете в България , който поддържа 550-700 уникални влизания на ден. Сайта е с цел продажба на реклама и има голям потенциал. В момента печели от реклама 300лв на месец към един клиент с договор до 2-ри месец 2013-та и от афилейта към него прикрепен в края ще видиш изкарва още м.у 100-150лв месец. При малко повече рекламра разработка може да изкарва високи проценти, защото влизаният по ключовите думи е от марките на магазините. Има разговори също така почнати със всички молове в Бг.
 
От: Купувам сайт с доход.

Здравей,

интересува ли те сайт за колективно пазаруване. Сам съм си го разработвал и почва да набира сили, но аз се занимавам и с други неща и не ми остава време за него. Има интерес от партньори. Мога да го продам направо с фирмата, която няма задължения и всичко и е на светло. Ако си намериш хора които да го разработят има много хляб още в него.

Ако имаш интерес ще ти пратя повече инфо.
Поздрави,
 

Горе