galinstefanov Well-Known Member Рейтинг - 100% 45 0 0 2 Октомври 2015 #1 Търся стари акаунти и потвърдени с телефонен номер. Броят на приятелите няма значение. Предложения на ЛС;
Търся стари акаунти и потвърдени с телефонен номер. Броят на приятелите няма значение. Предложения на ЛС;
galinstefanov Well-Known Member Рейтинг - 100% 45 0 0 13 Октомври 2015 #2 От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и Намерих си. За момента не търся. Благодаря на писалите.
От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и Намерих си. За момента не търся. Благодаря на писалите.
A anna_hristova New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 14 Октомври 2015 #3 От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и Здравейте, аз също търся стари акаунти и потвърдени с телефонен номер профили в Facebook . За повече информация моля пишете на лично.
От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и Здравейте, аз също търся стари акаунти и потвърдени с телефонен номер профили в Facebook . За повече информация моля пишете на лично.
galinstefanov Well-Known Member Рейтинг - 100% 45 0 0 15 Октомври 2015 #4 От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и Или трупаш мнения?
P pinki New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 5 Ноември 2015 #5 От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и Последно редактирано: 8 Ноември 2015
galinstefanov Well-Known Member Рейтинг - 100% 45 0 0 6 Ноември 2015 #6 От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и Ами пусни си тема бре приятел ...
F fb_account New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 7 Май 2016 #7 От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и Здравейте, имам facebook профил със 3,8к приятели, 1020 последователи и 200 харесани страници. Изкупувате ли ги още?
От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и Здравейте, имам facebook профил със 3,8к приятели, 1020 последователи и 200 харесани страници. Изкупувате ли ги още?
SoloContraTutti Well-Known Member Рейтинг - 100% 18 0 0 7 Май 2016 #8 От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и Пич, отърсваш теми от нафталина. Теми на по половин, че и повече година. Гледай малко кога са стартирани и създателя им от кога не е влизал.
От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и Пич, отърсваш теми от нафталина. Теми на по половин, че и повече година. Гледай малко кога са стартирани и създателя им от кога не е влизал.
F fb_account New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 7 Май 2016 #9 От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и е пич, пределно ясно ми е, но има хора проявяват интерес
От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и е пич, пределно ясно ми е, но има хора проявяват интерес
SoloContraTutti Well-Known Member Рейтинг - 100% 18 0 0 7 Май 2016 #11 От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и Отвори тема и там да драскат, че много свети раздела иначе. А и известява всички, които са писали през тази година в темата...
От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и Отвори тема и там да драскат, че много свети раздела иначе. А и известява всички, които са писали през тази година в темата...
F fb_account New Member Рейтинг - 0% 0 0 0 8 Май 2016 #12 От: Купувам стари и потвърдени Facebook акаунт/и @nikolai.mt, 40лв