Къде... авторски статии на бг

Shefa27

Member
Здравейте колеги. Интересува ме има ли някаква борса или нещо подобно за авторски статии на български език. Понеже ми остава свободно време в момента, пък и свободно време в криза - загубени пари, та искам да ви попитам къде откривате клиенти за вашите статии. Понеже имам нюх да пиша статии, издържани граматически и пунктуационно. Досега съм писал статии на спортна тематика, но съм в състояние да пиша на разнообразни теми. Благодаря.

От: Къде... авторски статии на бг

Благодаря за бързия отговор. Някой друг да се изкаже по въпроса?

Еми освен тука и в другия форум, за другаде не се сещам да има смисъл за BG статии. Аз ползвам тези два форума и съм продавал доста пъти статии успешно. А и други неща.

Като видиш какви са цените ще се откажеш. По-добре си направи сайт и публикувай там, макар че пак няма да имаш кой знае каква печалба.

Предлагам ти да пуснеш 1 оферта в Nmarket.bg
Ако офертата е добра ще ти рекламирам безплатно услугата в Adwords.

Вариант да предлагаш авторски статии е и като направиш някакво портфолио във вид на блог или сайт. Ако си добър със сигурност ще привлечеш интерес дори и без да публикуваш обяви във форуми и сайтове както правя аз например. Едно добре издържано блогче със статии предизвикващи читателското възхищение е някакъв вид добра идея стига да подходиш хитро от гледна точка на фактора привличане на потенциални клиенти. Както и да постъпиш ще е добре стига да се развиваш и правиш това, което можеш и ти е интересно.

Има смисъл да се пуска оферта за статии за 3-4 лева. Така без да искам ме намериха хора,които са доволни и възлагат и други задачи. А и една статия от 300 думи се пише за по-малко от час,да малко пари са,но може да се развиеш,ако четеш, учиш се, гъвкав си.
Успех от мен :)

Горе