Къде бъркам пуснах един сайт преди 2 дни, вкарах малко входящи линкове ...

Amigo0o

Well-Known Member
Здравейте, пуснах един сайт за пожелания преди 2 дни, вкарах малко входящи линкове и го оптимизирах, но Google бота нещо не го индексира. Гледам от webmaster тула че през сайтмапа е субмитнало 100 линка, а са индексирани 0! Можете ли да помогнете да открия къде е проблема, прегледах няколко пъти темата и не виждам някаде да има забрана за индексация или нещо такова...

От: Къде бъркам?

Много интересно, Google ми казва Domain name not found от WM tools

Колега сайта ти е на три дни, няма златна пръчица, която да те индексира моментално дори да добавяш sitemap индексирането си изисква време. Наблегни на уникално съдържание голяма част от пожеланията ти ги има в поне още 20 подобни сайта. Това ще затрудни излизането ти на предни позиции, а част от страниците ти гоогал може изобщо да ги сметне и за безполезни.

Използвай линкване не само към главната страница, но и към вътрешни страници. Наближава Велик ден насочи малко линкове имено към тази страница. Голяма грешка поне според мен, че се залага само на началната страница, а доста по-добре е да се наблегне именно на вътрешните, е това си е мое мнение.

Не е това има някакъв проблем с домейна, не се е обновил при тях щото аз веднага го грабнах след като изтече ... На някои случвало ли му се е да му пише Domain name not found в WM панела?

Мда, и аз викам да послуша хората и да изчака още седмица, две без излишни напъни и постоянни проверки в Г. за това или онова, че само се всява напрежение.

От: Re: Къде бъркам пуснах един сайт преди 2 дни, вкарах малко входящи линкове ...

Намерих отговор на проблема... От Google Answers разбрах че понякога имат проблем и не могат да се свържат с DNS на хостинга. Смених хоста да видим какво ще стане. :)

От: Къде бъркам пуснах един сайт преди 2 дни, вкарах малко входящи линкове ...

Голяма конкуренция при тея пожелания :)
Едно време бях купил този - pojelanie.net от форума и беше на първо място доста години и после го зарязах и се дропна, да видим дали сега ще се върне където му е мястото :))

Горе