Къде в гугъл уебмастър тулс се задава таргет за държава

coolice

Owner
Oт време на време и аз получавам по някой въпрос от начйнаещи на лични този път беше къде в гугъл уебмастър се задава таргет за държава?

една картинка била като 100 думи :)

2cdve4z.jpg

От: Къде в гугъл уебмастър тулс се задава таргет за държава

начинаещият да се пази - след подобно въвеждане на таргета държава излетях завинаги в небитието... тъп адсенс ЕМД сайт, ама все пак :)

вероятно е минала ръчна проверка след като е подаден сигнал към Г, USA ли даде ?

на доста сайтове съм давал и съм махал - даже по скоро имах чуството че не работи просто направили са там едно падащо меню да има си задаваш и нищо не става

германия беше... подейства негативно след около 24 часа

Таргетирането оказва влияние, но не чак толкова. А това, че сайта е излетял ми се струва, че И нещо друго е допринесло.

честен кръст - три тъпи статии, подходяща вп тема, 100 унита на ден, месец време минало,топ 10, думи около 2 евра/клик, всичко спи
и аз, геният, реших да доизцедя системата и бутнах таргета...

И аз бих го направил...чак ми е странно. Може наистина куулайс да е прав и да е минала ръчна проверка, което не е чак толкова невъзможно.

Re: От: Къде в гугъл уебмастър тулс се задава таргет за държава

ами аз предположих че е предизвикало ръчна проверка и от там е станал филм с ЕМД

Аз преди 2 седмици дадох геолокация България и дори ми се увеличиха Г посещенията. Нямам проблеми (засегА)

Горе