Sky Well-Known Member 13 Декември 2013 #1 Имам едни 10-на GB файлове който искам да кача някъде и да знам, че и след 1 година ще са там. Та къде да ги кача?
Имам едни 10-на GB файлове който искам да кача някъде и да знам, че и след 1 година ще са там. Та къде да ги кача?
D djingibi Member 13 Декември 2013 #2 От: Къде да кача няколко GB файлове? Може да ги качиш тука: https://mega.co.nz/
B bioz Active Member 13 Декември 2013 #3 От: Къде да кача няколко GB файлове? usenet 4 години се пази
VMiloykov Well-Known Member 14 Декември 2013 #5 От: Къде да кача няколко GB файлове? www.dropbox.com - 10 долара на месец за 100GB пространство. Безплатното ти е 2 GB.
От: Къде да кача няколко GB файлове? www.dropbox.com - 10 долара на месец за 100GB пространство. Безплатното ти е 2 GB.
mobilio Well-Known Member 14 Декември 2013 #6 От: Къде да кача няколко GB файлове? Amazon S3 - имаш няколко EB (екзабайти) пространство. Колко е 1 EB? Това е 1 милиард гигабайта.
От: Къде да кача няколко GB файлове? Amazon S3 - имаш няколко EB (екзабайти) пространство. Колко е 1 EB? Това е 1 милиард гигабайта.