TaloV
Well-Known Member
http://kudeebatko.blogspot.com/ - тук мисля да събирам всичките серии от този "сериал" , надявам се да се хареса на посетителите
Може да хвърлите по едно мнение
Може да хвърлите по едно мнение
И аз не се бях замислял изобщо, значи демек като тръгна да пиша заглавието го пиша на английски и после трябва да редактирам статията, така ли?
Да, редактираш само заглавието на статията ... той линка пак си излиза същия
И друго се сетих сега.. Така като слагаш клипчетата , отдоло да забиеш и едно свежо ,че от там да влиза също мн трафик . Даже ще е добре по 2/3 изречения примерно над/под клипчето да опишеш мн.кратко какво се е случило в този епизод , или някое смешни фрази Така адвайки го в свежо ще привличаш мн п оголям тряфик Браво мн добре ще се получи с тази твоя идея Убеден съм ...
не знам... на мен идеята ми се струва малко тъпа (без да се обиждаш)... в смисъл такъв - ти взимаш клиповете от вбокс. предпочитам да вляза там и да си ги потърся от там - същата работа е! а вбокс е къде-къде по-известен.... според мен няма да получиш много трафик, а за монетизирането въобще няма да коментирам
И защо да не получи трафик?
При всяко търсене на "къде е батко" ще се появява и неговия блог, а пък и конкуренцията е съвсем малка.