Миленски Active Member 24 Юни 2018 #1 От доста време искам да си имам такива, а на домашен хост някак си не идва да се слагат такъв тип сайтове. Българските хост фирми също не позволяват(поне за торента съм сигурен). Та може ли някъде и къде?
От доста време искам да си имам такива, а на домашен хост някак си не идва да се слагат такъв тип сайтове. Българските хост фирми също не позволяват(поне за торента съм сигурен). Та може ли някъде и къде?
хейтър Well-Known Member 24 Юни 2018 #2 Нали си сео гуру, вярвам знаеш как бачка търсачката на гугъл? Пробвай с adult web hosting & torrent web hosting
Нали си сео гуру, вярвам знаеш как бачка търсачката на гугъл? Пробвай с adult web hosting & torrent web hosting
Миленски Active Member 24 Юни 2018 #3 хейтър каза: Нали си сео гуру, вярвам знаеш как бачка търсачката на гугъл? Пробвай с adult web hosting & torrent web hosting Увеличете... Къде съм казал че съм СЕО гуро? Гурото е човека с обявата дет не мож му намери сайта дори на 15та страница в гугъл.... Инак идеята е добра ама реших да се направя на тъп и да питам
хейтър каза: Нали си сео гуру, вярвам знаеш как бачка търсачката на гугъл? Пробвай с adult web hosting & torrent web hosting Увеличете... Къде съм казал че съм СЕО гуро? Гурото е човека с обявата дет не мож му намери сайта дори на 15та страница в гугъл.... Инак идеята е добра ама реших да се направя на тъп и да питам
Миленски Active Member 24 Юни 2018 #5 Е то с 50H/s в секунда е абсурд да се справя а и с копането от потребители пак си е шитня та да... не ставам за майнер за сега
Е то с 50H/s в секунда е абсурд да се справя а и с копането от потребители пак си е шитня та да... не ставам за майнер за сега