Здравейте на всички.Преди месеци бях на ниво 0 що се касае за интернет бизнеса,не знаех дори какво е хостинг,домейн,уникални и банер.Реших да направя нещо защото обичам предизвикателствата и благодарение на predpriemach.com и доста от вас разбрах много неща и от 5 месеца съм в играта не съм писал и питал много но четох,прочетох всичко тук сигурно два пъти .Не искам да разкривам кои са сайтовете ми по различни съображение но те са 8 в момента и така съм си подредил нещата,че ги работя сам.Идеята беше още по мащабна но не се получи,убедих се,че на много хора и без пари да им даваш нещо добро няма да го вземат защото се съмняват в теб.Всички са в българската мрежа и от гугъл съм разочарован много(знаех предварително,че не дават много).Минах на афилейт програми може би 2-3 месеца,интерес има но кинти все още не.Тази седмица договорих и първата си директна реклама и съм доволен.Не съм очаквал да спечеля милиони от интернет и не съм разочарован от месеците до момента.Напротив мисля,че направих много и се гордея с това което постигнах като се има в предвид от къде тръгнах J .Извинявам се,че ви занимавам със себе си но мисля,че след като не съм се появявал няколко месеца тук е нужно да споделя накратко какво съм правил.Преди дни влязох отново тук и наново прочетох всичко и отново разбрах много нови неща,браво.И понеже имам няколко въпроса които ме мъчат и не мога да си отговоря сам(или по скоро си отговарям но не съм сигурен дали е вярно) реших да ви попитам вас,сигурен съм,че ще знаете.
1)Искам да попитам как стоят нещата с информационен сайт на чужд език.Естествено 99% от информацията в него ще бъде копи/паст и затова ми е интересно някой знае ли дали някой не е влязъл в затвора заради това J?Имам в предвид,че ще се краде новини от други сайтове от Англия,Германия,Италия например,как стоят там нещата с авторските права,докъде могат да стигнат?
2)Значи на гугъл думата алфа има 10.000.000 милиона зареждания на месец(използвам други думи и цифри) знам го от статистиките.Думата бета има 5.000.000 мил. зареждания на месец.Двете думи написани заедно алфа бета имат 250.000 хил. месечно.Има сайт с домейн алфабета.ком и когато заредиш на гугъл алфа бета,сайта излиза на 1 страница на 4 място(съвсем естествено) което е супер според мен.Самият сайт е много тъп,стар и необновяван от години сигурно,но все пак излиза на супер позиция.Само,че на сайта има брояч и показва,че днес примерно са влезли 3 човека.Аз питам възможно ли е това?Според мен такъв сайт на такава позиция независимо,че не се работи по него би трябвало да има поне 100-200 уникални на ден(ако не и повече).Та въпросът ми е възможно ли е това и ако да защо?
Докато разглеждах се сетих и за друго въпросче,какво представлява PR=2(3) и къде мога да си видя моят ранг
Благодаря ви за отговорите предварително и успех на всички.
1)Искам да попитам как стоят нещата с информационен сайт на чужд език.Естествено 99% от информацията в него ще бъде копи/паст и затова ми е интересно някой знае ли дали някой не е влязъл в затвора заради това J?Имам в предвид,че ще се краде новини от други сайтове от Англия,Германия,Италия например,как стоят там нещата с авторските права,докъде могат да стигнат?
2)Значи на гугъл думата алфа има 10.000.000 милиона зареждания на месец(използвам други думи и цифри) знам го от статистиките.Думата бета има 5.000.000 мил. зареждания на месец.Двете думи написани заедно алфа бета имат 250.000 хил. месечно.Има сайт с домейн алфабета.ком и когато заредиш на гугъл алфа бета,сайта излиза на 1 страница на 4 място(съвсем естествено) което е супер според мен.Самият сайт е много тъп,стар и необновяван от години сигурно,но все пак излиза на супер позиция.Само,че на сайта има брояч и показва,че днес примерно са влезли 3 човека.Аз питам възможно ли е това?Според мен такъв сайт на такава позиция независимо,че не се работи по него би трябвало да има поне 100-200 уникални на ден(ако не и повече).Та въпросът ми е възможно ли е това и ако да защо?
Докато разглеждах се сетих и за друго въпросче,какво представлява PR=2(3) и къде мога да си видя моят ранг
Благодаря ви за отговорите предварително и успех на всички.
Последно редактирано: