vikiana
Member
Сигурно има много от вас, които са правили нещо за възложители от digitalpoint, а след това не им е платено. Е аз вече ударих седми клиент, които решава, че може да ползва създаденото от мен, без да плаща! Преди месец ме потърси човек от digitalpoint в отговор на обява пусната от мен. Става дума за prestashop тема! Започнах работа с човека, създадох му две теми за системата и реших, че спирам работа, защото през този месец не получих никакво плащане от негова страна (той обещаваше всяка вечер, че ще преведе парите през нощта, защото в момента е зает)! Остана ми само да довърша количката и функцията за добавяне на продукти в нея! Наглият тип (по-нагъл от Бандата на Наглите) явно, не беше забелязал това и смени всички пароли, разбира се след това не плати и се покри. А сайта си стоеше! Писах му email и в скайп, ни вопъл ни зов от негова страна! Днес явно е забелязал, че бутона не функционира и се включи в скайп, като по най-нахалния начин пожела да му оправя функционалността :shock: Аз разбира се му казах да плати за всичко до тук и след това ще коригирам нещата (той ми дължи 170$), но той не пожела, а поиска първо да оправя тази функционалност и то на негов хостинг, на мой не е съгласен (за да смени пак паролите)! Побесняла от цялата ситуация му казах, че ще пакетирам двете теми в подходящ вид и ще ги пусна като free на тематични форуми, ако не ми плати! По този начин неговият клиент няма да има възможността да използва уникална тема, защото ще я разпространя и ще има още 1000 магазина с дизайн и функционалност като неговия! След като го заплаших с това последваха многобройни ругатни по мой адрес, но все пак каза да изчакам два дни и да не я пускам като безплатна тема, защото ще преведе парите! Но аз не смятам, че има такова намерение, така, че очаквайте да се появи още една безплатна тема за prestashop!