Гледай сега. Ти явно не разбираш, що е тва бизнес. Когато си назначен на пост, забравяш личните пристрастия.
С ръка на сърцето си мога да кажа, че съм фен на Левски от както се помня (което ще рече последните 2 десетилетия и повече от половина). Млад съм да, не мога да коментирам като някой от "чичковците" в агитката, но за мен това е СРАМНО и ПОЗОРНО. Дядо ми (да е жив и здрав), е фен на клуба от повече от 50 години. Разказвал ми е за славните, и не до там славните години. Чел съм от където мога за повече информация, за да не разчитам само на информация на един единствен човек. Запознат съм с историята на столичните грандове, запознат съм и с историята на любимият клуб. Не ми харесва, наистина, случващото се в Левски, НО според мен феновете се помислиха за ръководство. Извинявай, но половината от присъстващите на това интервю, най-вероятно продават семки някъде по пазарите. Накратко, не знаят нищо от света на истинския бизнес. Петев стана шампион с Лудогорец, да? Изведе ги от Б уж "професионална" футболна група до титлата на страната в рамките на броени години, и то с бюджета, които Левски имаха за тримесечие.
Истината е такава, че в момента агитките са толкова жалки, че просто няма как да се коментира в някакъв спортен сайт, защото там са фанатизираните откачалници. Можеш ли да обясниш на някой, че бърка като ругае единствения светъл лъч? На някой, който казва на черното-бяло? Отговора е НЕ. Сами го виждаме във всеки един момент, когато БЪЛГАРСКИ отбор се опитва да защитава БЪЛГАРСКАТА чест, и всяка една агитка, без значение на раета, бяла синя или червена, а в момента и зелена започне да плюе по отбора. Мен ей това ме изкарва извън нерви, признавам си го. Как може да си фен на Левски и да се радваш, когато отбор, да речем ЦСКА, който представлява България се издъни?! Болен ли си, какъв си? Преди всичко трябва да се защитават националните интереси, т.е. да се защитава българското достойнство и след това клуба спрямо пристрастията.
Наистина се разграничавам от болшинството фенове, защото те просто не са фенове. Те са фанатици. А същите тези фанатици позорят и уронват престижа, както на Левски, така и на ЦСКА, така и на Литекс, на Ботев, Локо ПЛД, а дори в момента и на Лудогорец. Макар да съм фен на Левски, искрено се радвам (най-вече наскоро), на успехите на Лудогорец. Похвално е това, което правят в Европа. Похвално е, че показват в ЦЯЛА ЕВРОПА, че и в България все още има футбол, макар с доста чужденци в него.
А феновете, които са направили въпросната гротеска постъпка пред камерите по-долу, за мен не са фенове. Те са болни и откачени хора, които или нямат акъл за 2 стотинки, или просто са с известни ментални отклонения. Такива селски постъпки, просто са обида за синята фланелка.