Малее.. в момента ETARGET са допуснали доста голям гаф... в админ панела имам линк "Доставчици", и там, след 5-минутно чакане, се зарежда пълен списък с всички партньори от всички страни на ETARGET - фирми и частни лица, ID-то на всеки партньор и кой колко е спечелил. Не знам за какво би ми служила тази информация, но ще си запазя уеб страницата... Така човек може да види сайтовете Standart News, Novatv.bg и др. големи колко печелят от ETARGET.. голям гаф. Въобще тая платформа - много идеи, немалко клиенти и партньори, но калпави програмисти. То не е бавно сервиране на рекламите, празни карета, километрични кодове (явно за да се спести от трафика), неработещи линкове в админ панела и т.н. .. Крайно време е да сменят програмистите, по мое мнение.
P.S. Може да се видят също брой показани реклами, CTR, CPM, всичко... бая здраво могат да осъдят ETARGET, за разкриване на тази информация... Все пак не всеки сайт иска да се знае каква посещаемост има... елементарно е да видиш по колко реклами има на страница и да му разбереш посещаемостта.