soulravager
Active Member
Таа първо съжелявам за поредната ми тема(3-та) много въпроси, много нещо
Както и да е.
Видях един потребител беше постнал сайта си www.twoandahalfmenstreaming.com нещо такова беше....
Питах го къде ги качва и той ми каза някакъв сайт не помня кой....
Въпроса е че аз смятам и аз да направя такива сайтове замоче за 5 или 6 сериала и да сложа линкове между тях.(5 различни домейна и хостинга)
И така би трябвало да се покачи GOOGLE PR нали ? Но не това е реалниат ми въпрос....
Въпросът ми е ....
Примерно качвам епизоди на Кварталният Пияница(няма такъв сериал ползвам за пример) собственост на Uncle Gosho Enterteinment.
Качвам епизодите да кажем на сайта на Иванчо....
Копувам хостинг от Godaddy.com.
Сайта става популярен.
И привлича вниманието на агенцията за борба със пиратството...
На моя сайт ползвам хостинг от Godaddy и само слагам линкове към видеотата на Видеосайта на Иванчо....
Кой ще погнат ?
Мен , Иванчо или Godaddy.com ?
Не пада ли отговорноста на Иванчо да трие Copy-Righted Videotata или?
Btw traffic-a ще е около 20% US Traffic и ще сложа CPA lead откъдето дефакто ще идват парите... Питах ги тях дали позволява тяхната програма това и те казаха да.....
Та ще има ли някакви легални проблеми за мен ? Или Иванчо да се оправя с Uncle Gosho Enterteinment ??
Както и да е.
Видях един потребител беше постнал сайта си www.twoandahalfmenstreaming.com нещо такова беше....
Питах го къде ги качва и той ми каза някакъв сайт не помня кой....
Въпроса е че аз смятам и аз да направя такива сайтове замоче за 5 или 6 сериала и да сложа линкове между тях.(5 различни домейна и хостинга)
И така би трябвало да се покачи GOOGLE PR нали ? Но не това е реалниат ми въпрос....
Въпросът ми е ....
Примерно качвам епизоди на Кварталният Пияница(няма такъв сериал ползвам за пример) собственост на Uncle Gosho Enterteinment.
Качвам епизодите да кажем на сайта на Иванчо....
Копувам хостинг от Godaddy.com.
Сайта става популярен.
И привлича вниманието на агенцията за борба със пиратството...
На моя сайт ползвам хостинг от Godaddy и само слагам линкове към видеотата на Видеосайта на Иванчо....
Кой ще погнат ?
Мен , Иванчо или Godaddy.com ?
Не пада ли отговорноста на Иванчо да трие Copy-Righted Videotata или?
Btw traffic-a ще е около 20% US Traffic и ще сложа CPA lead откъдето дефакто ще идват парите... Питах ги тях дали позволява тяхната програма това и те казаха да.....
Та ще има ли някакви легални проблеми за мен ? Или Иванчо да се оправя с Uncle Gosho Enterteinment ??