Е аз мога да сложа линкове към който си искам, защо да ти се плащаВече нееднократно съм си казвал моето мнение, пак ще повторя:
Това за линковете има няколко гледни точки, моята е, че давам линкове само ако си платят.
Да. Ще бъде. Но гледай да са с добър авторитет. Не само фейса, пинтерест....укито, снн, машабъл, да...помага много....то на това се базира мрежата - на множеството връзки и Гугъл го знае. За това са и измислили тия атрибути - рел нофолол, фриенд....Ако слагаме линкове към популярни сайтове в статиите си, ще спомогне ли сайта ни да бъде по-разпознаваем за търсачките?
Е аз мога да сложа линкове към който си искам, защо да ти се плаща
За това са и измислили тия атрибути - рел нофолол, фриенд....
1. Ако аз сложа линк към твой сайт, това е реклама за теб, па и един да кликне.Защото това е реклама, безплатен обяд няма никъде.
1. Ако аз сложа линк към твой сайт, това е реклама за теб, па и един да кликне.
2. Как ще ме спреш да сложа линк към твой сайт?
*Ако е станало въпрос и изрично не искаш /говорим теоретично/ ест. няма да сложа линк към твой сайт.
Не се правя на интересен, Явно в началото не ме разбра какво точно питам.Нещо се правиш на интересен, обръщаш въпросите. Не става въпрос да слагаш линк към мой сайт, ти питаш дали да слагаш линкове към известни сайтове, за да получи твоя сайт бонус.
Не се правя на интересен, Явно в началото не ме разбра какво точно питам.
ММ, не мисля, че е безсмислен и ако правиш микс от линкове, повярвай ми взимат се в предвид. Говоря ако градиш линкове, вярвам, че и в обратната посока има значение. Аз събирам и нофолол, не се сърдя и на тях и гледам, че до момента не бъркам.Blinky, на теб ли да обяснявам, че атрибута "рел нофолоу", безмислен и той носи своята тежест и ботовете на Гугъл си го следят?
ММ, не мисля, че е безсмислен...
Може ли малко повече по темата? Prods cons как е добре да се направи? Заинтересуван съм.Ааа, след си ги, но му казва, да не ги...демек да не ги отнася към сайта. Поне аз така го разбирам. Иначе няма как да спреш ботовете да си кролират из мрежата. Това е идеята. Но някои неща спуснати от големите си имат смисъл и точно това са тия атрибути, както алт таговете, подсказващи на машините какво реално имаш като снимка.
Да, хубаво е да се цитират ресурси, особено ако са от авторитетни сайтове. Освен благодарност си е и полезно за потребителите и се превръщаш в техните очи също в авторитет щом цитираш големите.Аз доколкото разбирам пича иска да сложи линкове във публикации в своя сайт към известни сайтове, а не търси линкове от извести сайтове към неговия
Най-вече ме интересува как реагират търсачките на рел фолоу, но фолоу, какъв е правилният начин да се направи.Да, хубаво е да се цитират ресурси, особено ако са от авторитетни сайтове. Освен благодарност си е и полезно за потребителите и се превръщаш в техните очи също в авторитет щом цитираш големите.
@kpetrov , какво инфо точно ти е нужно, за видовете атрибути ли?
ТочноАз доколкото разбирам пича иска да сложи линкове във публикации в своя сайт към известни сайтове, а не търси линкове от извести сайтове към неговия