Линк от форуми , с тази идея ще имам ли успех

devilx

Well-Known Member
Незнам дали е пробвано , незнам дали ще има успех. Искам да питам , примерно правя си профил във форума и си добавям сайта, не като мнение или подпис , а като Уеб Страница , където си има отделна форма. После ако трупам линкове със Scrapebox към профила ми в форума, ще имам ли успех в класацията на сайта ми? Като ще е УРЛ , а няма да е Анхор.

От: Линк от форуми , с тази идея ще имам ли успех

Аз не бих ти препоръчвал да си слагаш нещо в подписа във форум, който не е тематичен на сайта ти.

Така бях 6 месеца тази година и ранкването ми се срина ужасТно. Махнах го преди 2 месеца линка, GWT постепенно ми отчита все по-малко линкове от този форум и сайта ми се възвърна почти на позициите от преди това. Така че ... недей...

От: Линк от форуми , с тази идея ще имам ли успех

Значи ако ичаш стар хубав акаунт във въпросния форум , със смислени мнения и със добра репутация би имало някакъв ефект. Но е добре форума да е тематичен. Иначе забрави. Гутъл ще го приеме като спам. Особенно на гол акаунт. Пък и вътрешните страници на които ще излиза едва ли са авторитетни. Също така зависи от настройката на форума, дали профила се индексира. Не на последно място това е сайтуайд линк, нее забравяй и не се знае отново как ще го хареса гутъл.

Горе