TheCrazyBastard
Well-Known Member
Здравейте, от доста време се мъча с един проблем по WP сайт, но не мога да се справя. Сметнах, че проблема е в Visual editora, но май не е в него. Ето ВИДЕО , на което се вижда, кое по-точно не работи.
1. Пробвах manual да изтрия папките admin и includes, добавих новите, както се прави при ръчно обновяване с прясна инсталация, няма промяна.
2. С рефреш на браузъра, триене на история, бисквитки и пр. не става.
3. Ъпдейтнал съм флаш-плейъра на браузъра.
4. Изключвах плъгините един по един, проверявах дали се е оправило, отново ги включвах.
5. Сменях и темите, проблема остава.
6. Върнах бекъп, заедно с базата.. Бозата е същата.
7. Бутон за изключване на визуалния едитор - нямам, макар че е последната версия WP.
Ще ви помоля малко за насоки, какво точно да търся, тъй като вече си мисля, че може да е повредено drop-down, или някаква ajax функция или js файл.. Не разбирам толкова много от програмиране, чичо Г помага само. Благодаря предварително!
1. Пробвах manual да изтрия папките admin и includes, добавих новите, както се прави при ръчно обновяване с прясна инсталация, няма промяна.
2. С рефреш на браузъра, триене на история, бисквитки и пр. не става.
3. Ъпдейтнал съм флаш-плейъра на браузъра.
4. Изключвах плъгините един по един, проверявах дали се е оправило, отново ги включвах.
5. Сменях и темите, проблема остава.
6. Върнах бекъп, заедно с базата.. Бозата е същата.
7. Бутон за изключване на визуалния едитор - нямам, макар че е последната версия WP.
Ще ви помоля малко за насоки, какво точно да търся, тъй като вече си мисля, че може да е повредено drop-down, или някаква ajax функция или js файл.. Не разбирам толкова много от програмиране, чичо Г помага само. Благодаря предварително!