tihomir_wwf Member 10 Декември 2008 #1 http://dev-the-web.blogspot.com/2008/12/here-list-of-new-logos-of-some.html Последно редактирано от модератор: 27 Април 2009
alexer Active Member 10 Декември 2008 #2 От: Логота на корпорации след кризата Това на Apple ме разби
V.Andreev Well-Known Member 11 Декември 2008 #3 От: Логота на корпорации след кризата Креативност без граница, Ferrari
TaloV Well-Known Member 11 Декември 2008 #4 От: Логота на корпорации след кризата Nokia Disconnecting People
TretiKolovoz Well-Known Member 11 Декември 2008 #5 От: Логота на корпорации след кризата Please Buy е голяма гавра с Best Buy, но в момента е такова положението. P.S. Лаптопа ми е от Best Buy.
От: Логота на корпорации след кризата Please Buy е голяма гавра с Best Buy, но в момента е такова положението. P.S. Лаптопа ми е от Best Buy.
Sobieski Well-Known Member 11 Декември 2008 #6 От: Логота на корпорации след кризата Не е хубаво така да се гъбаркаш с хората
blacksnoopy Member 12 Декември 2008 #7 От: Логота на корпорации след кризата alexer каза: Това на apple ме разби Увеличете... Най-доброто е
advaworx Active Member 26 Април 2009 #8 От: Логота на корпорации след кризата life's tough .. тва ме изкефи
N newebie Member 26 Април 2009 #9 От: Логота на корпорации след кризата bad year то май за всички важи