VMiloykov
Well-Known Member
Днес на баскетболен мач Левски - Партизан нямаше нито 1 полицай(на балкански мач, а знаете какво стана последно време). Посредата на мача фен на Левски(около 50 годишен) мина и бутна шал висящ на Партизан, от там му скочиха да го бият(феновете на Партизан). Да уточня само, това става на трибуна предвидена за жени и деца, и възрастни хора. Жени се опитаха да спрят и мъжете които бяха там, но бяха зверски пребити. Сръбските боклуци биха и деца!!! Лично бях свидетел на това, понеже бях от другат страна. Феновете на Левски скочиха да се бият(и нормално) със Сърбите, за да защитят децата и жените, които бяха бити. От там полиция додей и успя да увладее всичко с бой над феновете на Левски, но няма значение това.
Важното е, че бяха бити жени и деца от сръбски хулигани. НО какво пише в спортал:
Цитат от сайта им:
Аз бях там, бях свидетел как сръбските фенове започнаха всичко, след като Българина бутна тяхен шал, но нищо повече. Те скочиха и почнаха да го бият, от там жени и деца. Пред зала Уверсияда беше пълно с линеики.
Да уточня около залата видях около 10-на полицай, в залата нямаше.
Не за първи път спортал-а лъжат, но защо? Защо защитават Сърбите?
Забравих да добавя, Сръбски фен удари със стол жестоко службно лице.
P.S. Във форума познавам хора, които работят за тях, не искам да се обиждат или нещо подобно, но това е недопустимо
Важното е, че бяха бити жени и деца от сръбски хулигани. НО какво пише в спортал:
Цитат от сайта им:
Ултрасите на "сините" потърсиха саморазправа с малобройна група привърженици на Партизан, които по никакъв начин не ги провокираха и кротко гледаха двубоя зад пейката на своя отбор.
Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=518501
Аз бях там, бях свидетел как сръбските фенове започнаха всичко, след като Българина бутна тяхен шал, но нищо повече. Те скочиха и почнаха да го бият, от там жени и деца. Пред зала Уверсияда беше пълно с линеики.
Да уточня около залата видях около 10-на полицай, в залата нямаше.
Не за първи път спортал-а лъжат, но защо? Защо защитават Сърбите?
Забравих да добавя, Сръбски фен удари със стол жестоко службно лице.
P.S. Във форума познавам хора, които работят за тях, не искам да се обиждат или нещо подобно, но това е недопустимо