Любов от пръв спам

BullBlogger

New Member
Знам, че всички ги мразим, ама спамерите и те имат конституционно право на труд :lol:. Един пич се е изспамил в блога ми и ме вдъхнови да му посветя една статия за Правилните техники да оспамим един блог :lol:

http://www.bullblogger.info/2009/11/blog-post_29.html

айде, чувствайте се поканени - коментарите са dofollow :mrgreen:

това не значи, че няма модерация :twisted: ама ако ползвате техниките, знаеш ли... тая вечер модератора ми е нещо похотливо настроен :lol:

Последно редактирано:
От: Любов от пръв спам

Благодаря, коментарчето с линка е одобрено веднагически. Сега чакам спамерите да се амбицират, че да се развихря като касапин преди Коледа ;)

като чета коментарът ти оставам с впечатлението, че май сарказмът е бил недостатъчен в статията

Видях и снимката в една от мрежите където си публикувал статията и... мноооого радва :)

Хубав текст, наистина, описани са основните отблъскващи черти на спамера-ученик.

За съжаление, повечето съвети са неприложими, а съветите са важни, тъй като спамерът по рождение изобщо няма да схване иронията и ще се старае да ги спазва. Този вид спамери са симпатяги и обикновено не представляват трудност за който и да е по-опитен модератор, тъй като излишъкът от свободното време на спамера се покрива с елементарни технически средства.

Но опитният спамер няма как се възползва от съвета за избор на име, примерно, тъй като спамерът, който спами професионално, не спами ръчно. Това добре си проличава, когато погледнете спама в повечето блогове и форуми. Защо спамерът се е кръстил aaaglkjklfjgldfg34, а не със звучното и примамливо за всеки гладник "sladki64e"? Защото никнеймът се генерира на автомат и при автоматичната регистрация трябва да се намали възможността за вече срещано подобно име.

А за ръчния спамер сполучливият съвет е следният: И без това пишеш ръчно, ами напиши нещо, свързано с темата. Тогава почти всеки модератор ще прости линка ти за климатици без изобщо да се налага да го маскираш. А дали ще прости и Гугъл е отделен въпрос.

Написах коментар в блога ти с анхор "Климатици", надявам се да ми простиш :)

ха, Сами не мисля, че си ти. :) Аз запазих вдъхновилия ме коментар - можеш да го видиш под статията Blogger срещу Wordpress

м др новия ти "климатишки" коментар е одобрен :mrgreen:

Горе