Здравейте!
АКо скоро сте си купували спалня или някакво мебелно обзавежданем,ихте ли пуснали коментари за МЕБЕЛИ-цени и качество?Оплаквани,жялби- та поне да се ориентирам към кои да бъда лоялен и аз!
тоа па счупи тъпомера
Демек имаш впредвид "тоя пак (отново) счупи тъпометъра" или "тоя па, счупи тъпометъра"
Залагам на първото
първото и то за кой ли път - един ли, сто ли?
хаххахаха каква романтика. :lol:Колко пъти, колко пъти, един ли, сто ли, ни разделяха с думи тежки. Аз съм твоето слабоволие, ти си мойта любима грешка.
Колко пъти, колко пъти, един ли, сто ли, ни разделяха с думи тежки. Аз съм твоето слабоволие, ти си мойта любима грешка.
оооооо льохмандер, на инъ вълна сме май
ко прай комсомолеца?
вай сега четем ТЕСТИСИТЕ НА АПРИЛСКИЯ ПЛЕНУМ
опс объркал съм се ТЕЗИСИТЕ НА ПЛЕНУМА
КО? Чешеш му тестисите в плевнята?
колко комсомополско, сигурно ти напомня за бригадата дет се запознахте?
Здравейте,
надявам се че не се включвам късно във вашата дискусия за мебели. Преди две години дойде време да сменяме старата спалня с нов спален комплект и бях адски объркана, как да постъпя за правилно, търсихме нещо качествено, но и на добра цена след което една близка ме посъветва и ми спомена за един сайт в които предлагат качество на добра цена, ето го и сайта
Мебелите дойдоха за по-малко от седмица и бях удивена.
Надявам се да съм била полезна.
Поздрави
Не погледнах датата, но нека да може и другите потребители да почетат по темата нови коментари, да имат малко инфо. Все пак темата няма срок на годностмалко късно, да 4 години по късно