БлагодаряОще един глас и от мен.
Сигурно имаш голяма конкуренция... успех ти пожелавам!
Благодаря
Ами има над 150 кандидати до този момент. Ще разберем резултата на 10 април
Само да допълня, че ще се радвам и да изгледате самото видео и да кажете мнението си за написаното в него. Все пак ограничението от 1мин. си е предизвикателство за да обясниш такива сложни понятия и процеси.
Гласувах, но нищо не ти разбрах от клипа. Обясни, какво е свободата? Само не ми казвай, че днес сме свободни Ако мислиш така, обясни.
Дори и в съседната страна да е на власт пацифист, който по цял ден бере детелинки, пак бих се въоръжил до зъби Пацифизмът е най-голямото престъпление, защото войната е неизбежна.Нека ти задам този въпрос ти би ли се чувствал сигурен и в мир ако в съседната страна има диктатор, който измъчва и убива хора, страна притежаваща оръжия за масово унищожение?
Ще прочета статиите ти и тогава ще ти оговоря, иначе:
Дори и в съседната страна да е на власт пацифист, който по цял ден бере детелинки, пак бих се въоръжил до зъби Пацифизмът е най-голямото престъпление, защото войната е неизбежна.
Съжалявам, ще те разочаровам, но не знам английски и не мога да разбера какво си писал. Изгледах видеото, добро е, но непонятно за мен. Би ли ми го превел на Български?
А на въпроса ти защо съм гласувал за теб и твоя клип, след като не знам езика - защото от коментарите ти и от поведението ти мисля, че си свестен и че няма да ни подведеш с нещо лошо.
Мирът и сигурността са продукти само и единствено на едно нещо... СВОБОДАТА!
Няма по-голяма сила от волята и духа на хората. Желанието им да постигнат своите цели и мечти, желанието им за по-добър живот, желанието им за мир, желанието им за свобода.
Свободата, по думите на Карл Попър, гарантира сигурността, и нищо друго не може да направи сигурността по-сигурна от свободата.
Ето защо аз вярвам, че само чрез свободата може да имаме мир и сигурност.
Днес, когато целият свят предвижда продължителна война срещу тероризма, своевременното послание на "Психология на войната" трябва да бъде прочетено от всеки, който се интересува от съвременните събития.
Войната е крепителят на съвременната глобална икономическа система.