Предлагам: Магистър по конспирации и NWO въпроси :)

Защото човек го хваща в един момента параноята???:)

Именно. И вече става не здравословно това. Няма развитие. Няма нищо. Само едни и същи мисли. Потъване в егрегорите...

Не изчетох цялата тема, ама ти какво по-точно искаш ?
Някой да ти направи сайт и да го промотира ли?

Отвори https://forum.xnetbg.net/ попрочети там, ако не си. Един от първите и активни участници съм бил аз и съм изчел, изгледал много. Сега си отговори на въпроса - защо съм спрял да се занимавам с това :)
Да, бе писал съм там, знам го още когато беше в началото. Типичното лъжа+истина, каша миксове.

Не изчетох цялата тема, ама ти какво по-точно искаш ?
Някой да ти направи сайт и да го промотира ли?
Не само. искам и да ми плати за това :\

Отвори https://forum.xnetbg.net/ попрочети там, ако не си. Един от първите и активни участници съм бил аз и съм изчел, изгледал много. Сега си отговори на въпроса - защо съм спрял да се занимавам с това :)
Кой ли който се е интересувал от задкулисието, конспирациите и странностите не е минал по тоя път? Отначало всеки влиза в капана на глупостите, но в последствие някои започват да виждат сериозните неща да претеглят детайлите, и да си изграждат картинката.
Книгата на Гайа ли, какво беше, още след първите няколко страници ми стана ясно, че е манипулация.
Но има сериозни неща. Пък и аз съм един такъв че съвестта не ми позволява да се възползвам от другите по нечестен начин. Особено пък за такова нещо, което определя съдбините на милиарди хора. Може да си лъжа в ежедневието, което го прави почти всеки, но стане ли въпрос за важни неща, не бих си позволил да измамя и да излъжа.
Айк, Джоунс, не са един и двама оново русото джудже сега не му се сещам за името.

Пипалата са навсякъде, от топ мейнтрийм конспираторите, до лекторите.

Абе ти гледа ли ми клипа, драги? Обзалагам се, че не си.

Абе ти гледа ли ми клипа, драги? Обзалагам се, че не си.

Toва ли >

Трудно е заради:

1. граматическите грешки в текста и въобще лошия английски (да вярвам на човек за каквото и дабило, след като пише/се изразява така????)
2. припокриването на цвета на текста с картинките
3. липсата на всякаква логика в структурата
4. досадната музика, която грам не се връзва с видеото
5. 0% представени факти, не просто твърдения
6. от 3:50 мин. до края музика и кадър с текст "End of part 1"

С една дума: слабо
С две думи: много слабо!

Toва ли >

Трудно е заради:

1. граматическите грешки в текста и въобще лошия английски (да вярвам на човек за каквото и дабило, след като пише/се изразява така????)
2. припокриването на цвета на текста с картинките
3. липсата на всякаква логика в структурата
4. досадната музика, която грам не се връзва с видеото
5. 0% представени факти, не просто твърдения

С една дума: слабо
С две думи: много слабо!

Имах идеята да ти го обясня клипа по секунди, но честно казано не ми се занимава. Относно английският - все тая, приемам всякакви критики. Този клип се усеща, не просто се гледа.

Каквато искаш оценка можеш да ми поставиш :) нямам против.

Защото човек го хваща в един момента параноята???:)
Май, че ти беше споменал за Кенеди, ако нещо не бъркам... възможно и да бъркам сега не ми се проверява.
Но ето го видеото и речта.
Ето ти и още нещо, доста по мейнстрийм, но е направено забавно свързано с музиката...

kpetrov - Ти остави тези стандартни измислици за конспирациите, които се дъвчат в темата, не каза нищо ново и интересно. Кажи ми повече подробности за случващото се в Света гора, за статуята с драконите в морската градина във Варна, за отрокът Вячеслав.

Toва ли >

!
Поне за това не можеш ли да се досетиш?

kpetrov - Ти остави тези стандартни измислици за конспирациите, които се дъвчат в темата, не каза нищо ново и интересно. Кажи ми повече подробности за случващото се в Света гора, за статуята с драконите в морската градина във Варна, за отрокът Вячеслав.
Години съм се интересувал, но от години не съм. Нищо не знам за това, което ме питаш. И не се занимавам с популярно "конспирации" на тази тема.

Само по въпроса за драконите, просто мога да ти покажа нещо свързано, поне така предполагам.

Еееех, @kpetrov, и ти се имаш за голям конспиратор, а не знаеш важни неща. Смешно е това. Нека те светна по темата - тези неща които изброих са по-важни от твоите конспирации за Кенеди и 9/11 взети заедно!

На мен ми е интересно да кажеш нещо за експедицията на Адмирал Бърд.

Еми ще ти каже.... или по-точно ще ти разкаже, като попрочете това-онова, а съм сигурен, че ти знаеш повече от него. Мен ме изненада, че не знае основни неща от случващото се в момента. Сигурно ако го попитам за пророчеството за папите или за Нострадамус, пак нищо няма да може да ми каже.

Еми ще ти каже.... или по-точно ще ти разкаже, като попрочете това-онова, а съм сигурен, че ти знаеш повече от него. Мен ме изненада, че не знае основни неща от случващото се в момента. Сигурно ако го попитам за пророчеството за папите или за Нострадамус, пак нищо няма да може да ми каже.
Ами, вместо да изпитваш, вземи пък осветли невежите маси - себе си визирам. :)

Ами, вместо да изпитваш, вземи пък осветли невежите маси - себе си визирам. :)

Ами на теб ще ти обясня на ЛС, а другите, които се правят на "специалисти" - нека си намерят сами отговорите. ;)

Ами на теб ще ти обясня на ЛС, а другите, които се правят на "специалисти" - нека си намерят сами отговорите. ;)
То на чаша бира още по-добре, ама давай и на лични. :)
Warning: Нали знаеш, че сме на противоположни мнения, относно някои духовни течения? :p

Може,може. Какво за Адмирал Бърд, дет бил видял някви неща на полюса ли? Еми не нищо нямам намерение да казвам. Тез неща съм ги минал отдавна.
Било важно, какво ставало с някакви статуи на дракони, ами може. Нали написах че от години не се интересувам от поредната конспирация.
За мен важното, което се случва в момента е свързано с конфликта саудити-Катар, там са навързани много неща.

Мр. Тръмп, струва ми се че не си разбрал абсолютно нищо от видеото, само един елементарен пример, ще ти дам - към самият край където пише "че това е само върха на айсберга" картинката е на разрязани на две лукови глави. Схващаш ли? Само са разрязани. Нищшо май не схващаш :p

То на чаша бира още по-добре, ама давай и на лични. :)
Warning: Нали знаеш, че сме на противоположни мнения, относно някои духовни течения? :p
С вашите духовни течения, накъдето сте се запътили, някои от там са се върнали.

Било важно, какво ставало с някакви статуи на дракони, ами може. Нали написах че от години не се интересувам от поредната конспирация.
За мен важното, което се случва в момента е свързано с конфликта саудити-Катар, там са навързани много неща.

Да кажеш за това, че е "поредната конспирация" е глупаво. Вече ти казах, че нещата са взаимносвързани, а това, че ти не се интересуваш от тях е твоя загуба.

Горе