Ivajlo Angelov
New Member
Значи имах аз през времето мъничко време и се заиграх по една игра - БГмафия. Никога през живота си не съм и отварял игра, ама нали много колеги я играха и реших и аз да се регистрирам, та да видя какво толкоз и харесват. Почнах основно в чата да си пиша с колегите, че нямаме време да се срещнем особено-ок, след седмица намирам време да вляза в тази игра, но гледам, че имам бан. Вземам та пиша във форума, защото от всичко в живота най-много мразя неправдите, там ми заключи темата някаква админка мджой, без причина... Та така се успява в бизнеса искам само да кажа.
Влизаш в една игра само заради любопитство и оставаш там заради чата и те банват без да ти дадат причина, абе бг работа.
Та, ако няма комуникация с клиентите исках да кажа - не се получават нещата и от банове няма ползи никого, ама никого. Споделям тук с другите предприемачи, за да си кажат мнението това бизнес ли е според тях, там няма ккаво да пиша, защото пак някой ще ме банне - поне тук не съществуват заядливи админи.
Не ми пука за бана в играта, аз и без друго не я харесвах - много вулгарен език имаше, мога да си чатя и по фб, искам само да дам примера с ужасен бизнес....
Влизаш в една игра само заради любопитство и оставаш там заради чата и те банват без да ти дадат причина, абе бг работа.
Та, ако няма комуникация с клиентите исках да кажа - не се получават нещата и от банове няма ползи никого, ама никого. Споделям тук с другите предприемачи, за да си кажат мнението това бизнес ли е според тях, там няма ккаво да пиша, защото пак някой ще ме банне - поне тук не съществуват заядливи админи.
Не ми пука за бана в играта, аз и без друго не я харесвах - много вулгарен език имаше, мога да си чатя и по фб, искам само да дам примера с ужасен бизнес....
Последно редактирано: