Малко идеи за SEO на phpbb3?

Kahn

New Member
Здравейте, първо много полезен форум, Браво!

Пускам един форум, но искам да му направя хубава оптимизация преди това. Въпроса е как точно да процедирам. (Изключвам, описанието и ключовите думи).

Когато напиша saita.com имам PR - 1, но когато вляза в една тема например и дам "начало" и ми отваря saita.com/index.php, а там PR e 0.

Мисля, си дали по някакъв начин да го направя с фреймове, и примерно като напиша saita.com да излиза над сами хедър на форума нещо си, а самия форум да е примерно saita/com/forum.

Но си мисля, че по този начин след като няма да има обновяващо се съдържание на saita.com самия домейн няма ли да губи от неактивност?

Малко омотах нещата, ама дано сте разбрали, ако имате някакви съвети ще се радвам да ги чуя.

Поздрави! :)

От: Малко идеи за SEO на phpbb3?

Когато напиша saita.com имам PR - 1, но когато вляза в една тема например и дам "начало" и ми отваря saita.com/index.php, а там PR e 0.
това с ПР-а не трябва да те тревожи, но ако искаш намери линка и го едитни да води до / без индекс.пхп

От: Малко идеи за SEO на phpbb3?

Сега, ако някой и помогне в кой файл точно се намира това за променянето... :)

Код:
Options +FollowSymlinks -Indexes
RewriteEngine On

RewriteCond %{HTTP_HOST} ^saita.com$ [NC]
RewriteRule ^(.*)$ http://www.saita.com/$1 [R=301]

RewriteCond %{THE_REQUEST} /index\.php\ HTTP/
RewriteRule ^index\.php$ / [R=301,L]
сложи това в .htaccess фаила ще ти реши проблема с ввв без ввв и с индекса като смениш саита.ком с твоя сайт

Горе