H helpbg New Member 26 Юли 2009 #1 Какво да редактирам в кода на блог от wordpress че да ми излиза първо името на статията и категорията и след него да е името на сайта ??? Ако някой знае какво точно да се замени и редактира моля да ми обясни Аз за блогър знам как да го направя но за Wordpress ако някой знае
Какво да редактирам в кода на блог от wordpress че да ми излиза първо името на статията и категорията и след него да е името на сайта ??? Ако някой знае какво точно да се замени и редактира моля да ми обясни Аз за блогър знам как да го направя но за Wordpress ако някой знае
H helpbg New Member 26 Юли 2009 #3 От: Малко помощ за блог в wordpress Ами примерно сега излиза така и се чете от гугъл така : Спорт бг - Бербатов с нов гол Как ще стане Бербатов с нов гол - Спорт бг Кажете къде точно какво да редактирам или да променя в кода? Не съм запознат с wordpress много
От: Малко помощ за блог в wordpress Ами примерно сега излиза така и се чете от гугъл така : Спорт бг - Бербатов с нов гол Как ще стане Бербатов с нов гол - Спорт бг Кажете къде точно какво да редактирам или да променя в кода? Не съм запознат с wordpress много
Detritus Member 1 Август 2009 #4 От: Малко помощ за блог в wordpress Сложи си един плъгин all in one seo pack и където пише Post Title Format напиши %post_title% - %blog_title%
От: Малко помощ за блог в wordpress Сложи си един плъгин all in one seo pack и където пише Post Title Format напиши %post_title% - %blog_title%
O ogun New Member 1 Август 2009 #5 От: Малко помощ за блог в wordpress Отвори файла header.php от редактора за теми и напиши Спорт бгпред функцията за изписване на страницата
От: Малко помощ за блог в wordpress Отвори файла header.php от редактора за теми и напиши Спорт бгпред функцията за изписване на страницата
Митака New Member 2 Август 2009 #6 От: Малко помощ за блог в wordpress Използвай това ръководство, което предлага добър начин за промяна на title tag на системата за новаци чрез опростен код и лесен за използване плъгин. Така няма да се наложи директно да променяш файловете на темплейта.
От: Малко помощ за блог в wordpress Използвай това ръководство, което предлага добър начин за промяна на title tag на системата за новаци чрез опростен код и лесен за използване плъгин. Така няма да се наложи директно да променяш файловете на темплейта.