Малко помощ за галерия...

От: Малко помощ за галерия...

Lightbox, Lytebox, Shadowbox, HighSlide – избирай си. Потърси имената в гугъл, има подробни инструкции как се ползват.
Точно тоя сайт ползва HighSlide.

А ако цъкнеш на подписа ми – там ползвам fancybox като плъгин за jQuery.

В случая говоря за javascript-ове ако не ме разбра, а в последния случай за плъгин към JS framework.

Последно редактирано:

Изглежда че някъде греша с Highslide, нещо не става...някой може ли да ми обясни като за неук човек като мен :D, как да направя тази галерия или ако има някъде в нета видео урок ще ми е в полза. Мерси.

Ами или аз греше или съм много тъп...дано да е първото. Но само когато ХТМЛ faila е в папка examples работи. Иначе съм си направил папка highslide, там съм качил скрип фаила...но нещо не става.

Ами разгледай HTML-a или JS-овете къде какъв път не си настроил

Все още не мога да открия, но ще се справя...мерси за съветите.:D
Dreamweaver 8 има ли функция за търсене по дума в HTML кода, или даите някоя програмка която да има тази функция.

От: От: Малко помощ за галерия...

....
Dreamweaver 8 има ли функция за търсене по дума в HTML кода, или даите някоя програмка която да има тази функция.
Натисни Ctrl+F в произволна програма - Notepad, Firefox, Safari, Chrome,... оставаше и в дриймуийвър да не работи.

Отдели няколко часа и мини някой и друг тюториал за ХТМЛ, джаваскрипт... Ще ти спести часове и дни налучкване и задаване на въпроси по форуми.

Примерно http://www.tizag.com/

Горе