cloc Member 14 Януари 2014 #1 Колеги трябва ми някой с добър англииски за да ми преведе един отговор от емайл от един онлайн китайски магазин. Не съм много добър с англииският и има някой неща от писмото им който не ги разбирам, текста е от около 100 - 150 думи.
Колеги трябва ми някой с добър англииски за да ми преведе един отговор от емайл от един онлайн китайски магазин. Не съм много добър с англииският и има някой неща от писмото им който не ги разбирам, текста е от около 100 - 150 думи.
SoulReaver Active Member 14 Януари 2014 #2 От: Малко помощ за един превод Дай го да го видим, пиши на лс и ще го преведем
cloc Member 14 Януари 2014 #3 От: Малко помощ за един превод SoulReaver каза: Дай го да го видим, пиши на лс и ще го преведем Увеличете... Благодаря SoulReaver, изпратил съм ти на ЛС текста.
От: Малко помощ за един превод SoulReaver каза: Дай го да го видим, пиши на лс и ще го преведем Увеличете... Благодаря SoulReaver, изпратил съм ти на ЛС текста.
cloc Member 14 Януари 2014 #4 От: Малко помощ за един превод Темата вече не е актуална, SoulReaver свърши работа.