Малко помощ за CSS в WooCommerce

Blinky

Owner
Здравейте колеги,

Имам няколко неща, които искам да фиксна в един WooCommerce към WP сайт. Доста фикснах, но някой или не намирам или са доста корави. :)

Става дума за 1 бутон, 2 полена и 2 тайлата (смяна с #ffffff), за да се отличават от фона. Сайтът е на приятел. Ще се радвам да чуя някой експерт тук. Още не съм стигнал нивото "Бог", за това питам за съвет, лека подсказка ми е нужда само. Мерси много. Четох за някакви плъгини, които реално правят промени по WooCommerce-a, но специално за това не вършат работа, а реално цял плъгин за 3 промени (тайтълите са h2 - еднаква променлива ги контролира), не си заслужава.

Повече мога да дам на лично. Като фиксна, ще дам и повече инфо за решението тук за останалата част от хората тепърва запознаващи се с това чудо. ;)

Re: От: Малко помощ за CSS в WooCommerce

слагаш в CSS класовете или ид-тата и ги пишеш с !important. Не винаги става , но пробвай.

В тази тема става и така оправих част от - почти всичките други неща, които не изглеждаха добре. :)

Фози и Трифон Пан ми помагат в момента, но ще драсна и на вас да видите. Леле, много помощ. Явно доста CSS и HTML специалисти има тук. Това много ме радва. ;)

Мерси на всички за помощта. Искам да благодаря на Фози и Трифон Пан. Както и всички включили се.

1) .woocommerce-page .quantity .minus

bottom: трябва да ти е 11px, в момента е 0px - това беше проблема с разместването. Става дума за отрицателната

2) H2-то трябва да му смениш цвета тук:

/wp-content/themes/theme46727/style.css

3) Сложи си .htaccess с rule:

deny from all

Но като цяло h2, h3 и прочие се задава от опциите на темата, проспал съм го, просто не съм го видял.

Фози, мерси за:

<style type='text/css'>
h1 { font: normal 30px/35px Arial, Helvetica, sans-serif; color:#0d0d0d; }
h2 { font: normal 22px/22px Arial, Helvetica, sans-serif; color:#0d0d0d; }
h3 { font: normal 18px/18px Open Sans; color:#0d0d0d; }
h4 { font: normal 14px/18px Open Sans; color:#0d0d0d; }
h5 { font: normal 12px/18px Open Sans; color:#0d0d0d; }
h6 { font: normal 12px/18px Open Sans; color:#0d0d0d; }
body { font-weight: normal;}
.logo_h__txt, .logo_link { font: normal 56px/56px Open Sans; color:#ffffff; }
.sf-menu > li > a { font: bold 18px/19px Arial, Helvetica, sans-serif; color:#fdfdfd; }
.nav.footer-nav a { font: normal 12px/18px Arial, Helvetica, sans-serif; color:#3b3b3b; }
</style>

И това с бутона на woocommerce.css - 10px му беше малко. :) Иначе 11-ката му лепна. Бях го правил на -, за това не се появяваш някакво разместване. :)

Горе