Малко помощ за CTR

Hristina

New Member
Здравейте! Чета много из форума и много ми е помогнал досега, но никъде не можах да намеря отговор на въпроса си. Имам следния проблем: в последните няколко месеца CTR-а ми падна двойно - от 3 на 1.5! Не съм сменяла нищо, нито цветове, нито позиции, нито вид на статиите, нищо. Посещенията ми са едни и същи. Не мога да разбера на какво може да се дължи. Някой може ли да ме посъветва?
 
От: Малко помощ за CTR

Няма никаква информация за сайта, а искаш отговор. Причините може да са много. Няма да е лошо да пуснеш линк, иначе трябва да ходим за боб и да започваме гадаенето.
 
От: Малко помощ за CTR

Разгледай статистиката на сайта ти. Не само посещенията ами и другите неща като време на сайта, степен на отпадане, от къде идва трафика и т.н.
 
От: Малко помощ за CTR

А това степен на отпадане какво показва ?
 
От: Малко помощ за CTR

Да, може би забравих най-важното :) - сайта е besthomenews.eu
Знам, че няма кой знае каква оптимизация, но планирам в скоро време да се обърна към някого.
Преглеждала съм статистиката и за половин година назад всичко си е постарому: посещенията са за едни и същи кл. думи, трафика е 99% от Г, времето на сайта е сходно, а
степен на отпадане не знам какво е.
 
От: Малко помощ за CTR

Гледам, че са ти стари wordpress - четата и на БГ и на ЕН версията. Имаш и по 2 различни аналитикс акаунта. Може просто да те яздят. А може и да е заради това "!-- WP Super Cache is installed but broken. The path to wp-cache-phase1.php in wp-content/advanced-cache.php must be fixed! -->"
 
От: Малко помощ за CTR

Мерси на всички за отговорите, явно ще се насоча към програмист :)
 

Горе