Малко помощ от колеги.

danko6

Well-Known Member
Здравейте
Много искам да изкарам дадено обучение към дадена фирма за програмиране а след това да започна работа към тях.
Не ме разбирайте погрешно, не търся нещо бързо или каквото и да било.
В Германия го видях това като практика-фирми наемат млади хора без знания в дадената област и ги обучават определен период като тогава нито им плащат нито нищо и след това ги взимат на работа.
Защото там хората просто гледат да обучат служителите си и да ги задържат на работа.
Аз търся също нещо такова от някоя фирма в София (изключваме академията на Телерик).
Просто аз съм човек който се интересува от тази сфера и нещата в програмирането и сега просто искам да получа професионално обучение и ако трябва да се подпише предварителен договор че след обучението ще започна работа при тях, защото повече български фирми според мен се плашат точно от това че ще обучат някого и той ще отиде при конкуренцията.

Ако някой колега от форума има такава фирма и си търси такъв ученик и служител или пък познавате някой човек който би ми помогнал ще съм ви изключително благодарен, ако ми помогнете :)

Благодаря предварително на всички и дано е станало горе долу ясно, какво търся :)

От: Малко помощ от колеги.

Явно наистина тази практика в България не си е разпространена :(

Е ти какво очакваш? - Някой сега да ти лише лично или в темата: "ела пич, пробвай при нас" :) Първо - ти трябва да си търсиш сам, и второ - кой ти е казал, че тук изобщо има такива фирми :wink:

Понеже съм търсил и затова съм написал по горните неща, а темата я пуснах във форума защото повечето хора тук точно с това се занимават и затова, просто попитах да не би някой човек от форума има такъв тип фирма и търси персонал.
Понеже съм бил в Германия и при тях това си е нещо, като постоянна практика, реших да проверя дали няма как да стане с мен в България, но не намерих нищо и пуснах тема и тук :)

Занимават се уями :D
Тука повечето са маскари, интриганти, комплексари, клепала, въртиопашки, лицемери и гъзолизци :wink: (говоря за тия дет се правят на бизнесмени, не лансерите) Еееееее има малки изключения, ама те се губят в тиняка :twisted:

Ако питаш мен, си направи некво блогче с умения и го разджъгай из нета...или пък се регни в сите сайтове за работа, точно с това послание дет джасна тук :wink:

Горе