chopara New Member 24 Януари 2010 #1 Здравейте имам нужда от малко помощ. Въпросите са два как да сложа реклама в хийдъра , и как да истрия това в кръкчетол. Темата е avalon .
Здравейте имам нужда от малко помощ. Въпросите са два как да сложа реклама в хийдъра , и как да истрия това в кръкчетол. Темата е avalon .
CHILIEV Member 24 Януари 2010 #2 От: Малко помощ с phpbb Потърси файл с име overal_header. (в папката на съответния скин) Той ти е хедъра
От: Малко помощ с phpbb Потърси файл с име overal_header. (в папката на съответния скин) Той ти е хедъра
chopara New Member 24 Януари 2010 #3 От: Малко помощ с phpbb Да знам , но немога да намеря каде точно да сложа кода.
CHILIEV Member 24 Януари 2010 #4 От: Малко помощ с phpbb chopara каза: Да знам , но немога да намеря каде точно да сложа кода. Увеличете... Е как така... използвай за пример една картинка. Сложи я някъде и виж къде излиза. Намести я както ти харесва и я замени с кода на рекламата.
От: Малко помощ с phpbb chopara каза: Да знам , но немога да намеря каде точно да сложа кода. Увеличете... Е как така... използвай за пример една картинка. Сложи я някъде и виж къде излиза. Намести я както ти харесва и я замени с кода на рекламата.
MartinT. Member 24 Януари 2010 #5 От: Малко помощ с phpbb там кадето започва хедара веднага след отвариящея символ ,или за по лесно свали си Dreamwaver и си зареди шаблона там .
От: Малко помощ с phpbb там кадето започва хедара веднага след отвариящея символ ,или за по лесно свали си Dreamwaver и си зареди шаблона там .