От: От: Марш обратно в Анадола, г-н Посланик
Във всяка мюсюлманска държава има откачени ислямисти, защото просто характерът на тази религия е такъв. Има пълна нетърпимост към всички останали вероизповедания.
Ислямът е най агресивната религия! За ислямистите всеки който не е като тях, няма значение дали си християнин или будист, или дори атеист - ти за тях си неверник! Така че не са настроени само срещу християни, а срещу всеки който не е ислямист като тях. Абсолютно точно и ясно казано - нетърпимост към всички останали не само вероизповедания, а и към невярващи атеисти.
Евала му правя на австриеца. Крайно време беше да се усетят но закъсняха, защото цяла Европа е пренаселена с турци. Някои по горе се изказаха че мязал на Хитлер по начина по който се изказва и заради мустака - има нещо вярно, но човека е прав. Само че влака е изтърван отдавна и Европа вече няма да бъде същата каквато е била преди 15-20 години, а ислямизирана и залята от разни първобитни анадолски племена. Да първобитни са, защото тази година през Януари когато бях в Копенхаген влизам в един магазин за храна - няма къде да стъпиш, защото прескачаш разни кутии, бутилки и консерви по земята съборени, а персонала не може да свари да чисти след тия говеда. В магазина бяха влезли някакви палестинци, и най просташки събарят от рафтовете като пълнят количките, и всичко става леж. Не се помръдват да вдигнат събореното обратно на рафта, а даже ги ритат в страни да не им пречат и си вървят. След тях остават по земята съборени артикули, ама ще кажеш че са се замервали. Никой не смее да ги изгони от магазина, защото европейския парламент е гласувал закони всички държави членки на ЕС да осигуряват големи права на такива и никой няма право да накърнява достойнството им - още на втория ден магазина ще бъде затворен, ако чалмите се оплачат. Дават им по големи права от самите датчани. Стоях около 1 месец и половинатам, и влизах в други магазини, и си личеше дали минути преди мен са влизали някакви подобни. Пътувам в градския рейс - фрашкан с чалми и не чувам датски а яко джагъркане на арабски. Пътуват безплатно в градски и междуградски транспорт с емигрантски карти. В Дания също има много турци но не съм видял турчин да работи в Дания, неее няма такова нещо. Всички турци имат дюнери и пицарии, и правят семеен бизнес, но не и да се хване някъде на заплата, освен тук-там някой друг турчин да кара такси. Просто останах с впечатление че турчина не иска да има шефове на главата си.
Миналата година в Норвегия - вървях по централната улица в Осло, ами аз виждам около мен повече араби от колкото норвежци. Обърнеш се надясно - чалма, обърнеш се наляво - забрадка, обърнеш в гръб - фередже или негро. По улиците на Осло редко ще чуеш норвежка реч - предимно чъкара-мъкара на индийски, турски, арабски, а пък колко албанци... фрашкано с албанци, даже сега и либийци започнали да им вкарват.
Ако България се стабилизира икономически като останалите западни държави, имайте напредвид че и тука ще налазят. Цяла Европа е залята от турци, араби и индийци, само тука не са дошли заради немотията в която не живеем а оцеляваме.
Дали ще доживеем ден когато някой наш депутат така ще говори на някой от ДПС-то или турския посланник като този австриец... :wink: May be yes... may be never...