Мая Манолова стана омбудсман

От: Мая Манолова стана омбудсман

Спокойно 3тата световна война наближава и след нея ще има само европеидна бяла раса и 1 държава Съединени вропейски щати

ГЕРБ обедини всички партии! :shock: Затова са велики :lol:

Много се радвам за глупаците, които гласуваха за герб за да наказвали лошите комунисти и ДПС и Пеевски и Доган, ей го на ся - наказват ги :D , да ви имам коалицията. По-безпринципна не може да бъде.

От: От: Мая Манолова стана омбудсман

Много се радвам за глупаците, които гласуваха за герб за да наказвали лошите комунисти и ДПС и Пеевски и Доган, ей го на ся - наказват ги :D , да ви имам коалицията. По-безпринципна не може да бъде.

Верно ли не може :D Пък аз помня предното правителство..... Относно Майчето - не и там мястото на тази кокошка. Който прави Костинбродски афери , не мисли за народа - мисли за джоба си.

Демократичните зомбита пикаят газ :D

А най смешното е че герберите обвиняват, че Реформаторите са гласували за Манолова.
Цирка е пълен, няма такъв ташак като това правителство!

11781748_721783051288549_7850832167572593173_n.jpg

Ай чистито!

ГЕРБ плащат за нещо на БСП, толкова е просто

Трябвало да се извини за това че ги излови в Костинброд с 400 000 бюлетини надпечатани и приготвени :lol:

Трябвало да се извини за това че ги излови в Костинброд с 400 000 бюлетини надпечатани и приготвени :lol:

Опорна точка , нали разследваха и се оказа че престъпление няма ? Или само си лаеме ? Ти между другото си първия човек дето виждам из нета да защитава кюстендилската кокошка Мая....

Аз пък мисля, че ще се справя много по-добре от оня мустакат любовник от 30-те. Тя е устата и ще лае наляво - надясно. Все тая е, и без това няма никаква власт тоя омбудсман.

Аз пък мисля, че ще се справя много по-добре от оня мустакат любовник от 30-те. Тя е устата и ще лае наляво - надясно. Все тая е, и без това няма никаква власт тоя омбудсман.

Лае ама само за пари .... демек пак ще обслужва интереси.... но не на обикновения човек

даваш ли, даваш ли, бостанджи бойко, хубавя мая на независима софра?

Избраха си я за да вземе да се разкара от парламента, щото омбуцмам е някаква никаква длъжност, та с две думи я пратиха в трета глуха.
По-интересно е че не се събраха хора за това, че референдума е бламиран, а заради някаква изрусена кокошка, че ще бъде назначенна ...никъде :)

тази никаква длъжност е последния лост на българския гражданин, смачкан от административната машина на държавата...

Преди четох че се е отказала от поста, но не знам дали е вярно

тази никаква длъжност е последния лост на българския гражданин, смачкан от административната машина на държавата...

Какъв ти "лост"?

Омбудсманът се избира с тайно гласуване с гласовете на повече от половината народни представители.

"Избираме" хората, които да изберат човека, който да ни защитава и да бъде "последен лост" на народа..

"Избираме" хората, които да изберат човека, който да ни защитава и да бъде "последен лост" на народа..

Ти сега ли се сети? колко омбудсмана имаше досега
дали й на Мая Общата този малоумен пост и тя се радва... иначе какво да прави жената. Избори не може да спечелят - ни кметски, ни парламентарни

Горе