Предлагам бартер на банери за 1 месец. Сайта е в нишата игри zabaven.com .Позицията е до логото 468х60. Ето статистиката tyxo.bg/?35164 за момента - надявам се да се увеличават импресиите и посетителеите - тренда е нагоре за сега ..
През декември стартирам нов проект. Аз ще Ви въртя сега банер а Вие през декември ще ми въртите банер на новия сайт. Месец Април е ангажиран - останалите до декември са свободни.
Търся сайтове с приличен БГ трафик - поне 1000 посетители дневно. Новият сайт който ще трябва да рекламирате не противоречи на условията на AdSense - няма да имате проблеми после, не е свързан с еротика, нелегален софтуер, хакове и кракове, казина, насилие, алкохол и т.н.
При достигане на договорка, ще ви кажа по-подробно тематиката на новия сайт ...
Та ако някой иска милион и половина (на този етап) импресии да се обади
През декември стартирам нов проект. Аз ще Ви въртя сега банер а Вие през декември ще ми въртите банер на новия сайт. Месец Април е ангажиран - останалите до декември са свободни.
Търся сайтове с приличен БГ трафик - поне 1000 посетители дневно. Новият сайт който ще трябва да рекламирате не противоречи на условията на AdSense - няма да имате проблеми после, не е свързан с еротика, нелегален софтуер, хакове и кракове, казина, насилие, алкохол и т.н.
При достигане на договорка, ще ви кажа по-подробно тематиката на новия сайт ...
Та ако някой иска милион и половина (на този етап) импресии да се обади
Последно редактирано: