vaskoa New Member 6 Април 2010 #3 Re: От: Мина PR ъпдейта. nortrant каза: през 3 месеца ли е г/д ? Увеличете... Горе-долу на 3 месеца +/- един.
Re: От: Мина PR ъпдейта. nortrant каза: през 3 месеца ли е г/д ? Увеличете... Горе-долу на 3 месеца +/- един.
N nortrant Well-Known Member 6 Април 2010 #4 От: Re: От: Мина PR ъпдейта. vaskoa каза: Горе-долу на 3 месеца +/- един. Увеличете... ок ......
CHILIEV Member 8 Април 2010 #6 От: От: Мина PR ъпдейта. pesho92 каза: А темата за какво е? Увеличете... Ами за да кажете при кой, какво е положението. Лично при мен има лек спад. Не е фатален ама ме дразни.
От: От: Мина PR ъпдейта. pesho92 каза: А темата за какво е? Увеличете... Ами за да кажете при кой, какво е положението. Лично при мен има лек спад. Не е фатален ама ме дразни.
contra Well-Known Member 8 Април 2010 #8 От: Мина PR ъпдейта. Хората са озадачени понеже пускаш тема само с една емотиконка вътре тип "Пуснаха топлата вода!!!" при условие че съвсем мааааалко по-надоле има същата тема и повечето вече се изказаха по въпроса..
От: Мина PR ъпдейта. Хората са озадачени понеже пускаш тема само с една емотиконка вътре тип "Пуснаха топлата вода!!!" при условие че съвсем мааааалко по-надоле има същата тема и повечето вече се изказаха по въпроса..
N Notorious New Member 9 Април 2010 #9 От: Мина PR ъпдейта. Е ако темата е кой да се похвали или оплаче - при мен се вдигна с 1
CHILIEV Member 9 Април 2010 #10 От: Мина PR ъпдейта. Noke каза: .... Увеличете... Сори. Не съм видял, че има друга тема.