Мислите ли че имам шанс с този сайт

harkon

New Member
Отделих няколко часа днес за да направя един малък информационен сайт за More Niche. На него можете да разберете как да печелите пари с тази конкретна affiliate program, както и да разберете как това става по принцип с други подобни програми. Има пример на вече създаден от мен сайт за техен продукт, както и линк за регистрация към програмата, ако някой пожелае да опита. За нищо не се изисква да плащате, а More Niche плаща за разлика от много други!!!
geocities.com/imperialsardaukar/MoreNicheBG/MoreNicheBG.htm

От: More Niche affiliate program

"Съществуват 2 метода за популяризиране на сайт- seo и ppc. Те няма да бъдат обяснени тук засега."

От: Re: More Niche affiliate program

не стават така нещата ще трябва да почетеш доста

Не стават ама не се отказва - http://www.predpriemach.com/showthread.php?goto=newpost&t=7770

Според мен си заслужи 1 седмица отпуска.

П.С. Що не бачка цитирането тук ?

Никакви кодове не бачкат тук. Сещате се защо. :)

Абе пич, тук да не сме от бълъчетата където седят и цъфтят от кеф, когато някой спамне. Пробвай с някой форум като дата.бг, там където кешфиестата е на мода. :)

Айде със здраве. ;)

постовете не се броят но линковете в подписа ги има :) ще си чатим в кофата :)

"просто автомат " :-|

цитатите в кавички

btw защо само Блинки има две зелени квадратчета под броя на мненията

Re: От: More Niche affiliate program

харкон по принцип не посрещаме хората така ама многфо народ се събра всеки гледа да си постне урлто и изчезва (не че може преди 10 тия пост)

ако го беше направил интилигентно щеше и съвети да получиш как да стане....

ще ти дам пример ще видиш как

цитат harkon : "Арогантността ви е по-голям спам. "

Не мислиш ли че реагираш емоционално и съответно грешно ?
Не ми отговаряй .......поразгредай форума и отговори на себе си

едит : спирам с offa coolice пак премести темата ..изкара я кофата :)

Последно редактирано:
От: Мислите ли че имам шанс с този сайт

хаха той и заглавието смени да изглежда по не спамерско

аз му показах как се прави затова го смених заглавието и я преместих да види как се подхожда културно :) а не спам където ни хрумне

та по темата

харкон ами немисля... пари не се правят като направиш един сайт набързо и спамнеш няколко форума на случаен принцип.. Мога да ти грантирам че със сигурност е така за Големите Пари а тук сме се събрали точно за да си помагаме да изкарваме в бъдеще време големите пари . Ако си сериозен ще седнеш и ще прочетеш как става и ще ги изкараш някои ден :)

От: Мислите ли че имам шанс с този сайт

Пич никой не е тук за да се заяжда с другите, а напротив - да споделя инфо и да се помагама. Кажи ми ти как би реагирал, ако някой влезе спамне с линк и ти седиш и се чудиш за какво иде реч. Не че не е правено многократно тук, но писва в един момент. Особедно за тези, които се опитват да правят някакъв вид маркетинг. ;) А гледаме да не е практика. Това си беше в стил "Кешфиеста" зарибявка.

Добре си дошъл и се надявам истински да останеш тук и да се учиме един друг ан някои неща свързани с онлайн маркетинга + други забавни такива. ;) На никой никога нищо не му е било отказано, даже и на мен :)

П:/П: Ако трябва да бъда честен и аз смених едно заглавие днес, ама беше объркано. И то лошо объркано.

Горе