Бива, дано да са ти го направили за малко пари
Нищо особено и по какво се подразбира, че е за часовници? (или това не е важно?)
Да се оправи малко kerning-a на 'сторе'.
Иначе на въпроса не може да се отговори, щото брандинг без контекст няма.
Това в средата ми прилича на морков :/
Ако nortrant не беше споменал, че е магазин за часовници, още щях да си мисля, че магазинът е за бельо или нещо подобно (нали греховно и секси). Не разбрах смисъла на короната, свързвам го с нещо луксозно, скъпо, предполагам дизайнера това е имал предвид (връзва се и с бижутата). Логото само по себе си ми харесва, но не за часовници.
Идеята не е уникална - с коронката... свързвам я с "Ролекс" .. което е и добре и не чак до там добре, зависи .. font - а определено не ми харесва (не го свързвам с нещо луксозно, каквото явно би трябвало да бъде посланието) - Най - важното обаче го има - харизма, както аз му викам.. Хората ще го запомнят и ще го асоциират с бранда .. (ако успееш да го наложиш) .. освен това при леки модификации, като запазиш линията ще е разпознаваемо, което също е много важно, ако в бъдеще се налага промяна на визията... За мен е повече от добро логото..
На мен не ми харесва. Аз не бих платил за това.Здравейте!
От няколко дена магерим едно лого.. и в крайна сметка направихме това: Виж файлът 4705 в черно и това е в бяло Виж файлът 4706
Изкажете мнението си
Поздрави,
Ами тогава що няма С и Н?Ами всъщност СИН идва от Симона и Николай