От: Мнение за музикален блог на английски език
Един фен на електронната музика се лепна за блога
Харесва ми съдържанието и парчетата, които си сложил към статиите. Препоръчвам ти и аз да си вземеш домейн. Аз съм от потребителите, които не обичат блогспот по принцип и рядко се зачитам в блог на блогспот (ако не е на Гугъл
. Ако си вземеш домейн, може да започнеш и с малък пакет за хостинг като за начало. Малко дизайна да се пипне с някоя хубава тема, която да не е толкова мрачна и нека буквите да са по-големи (току що видях менюто горе, дребничко е). Също така не мисля, че е добре идея да болдваш толкова думи и цели изрази в един пост. Ако си на уърдпрес, спокойно ще си слагаш тайтъл и дескрипшън. PCMUZIKA нарочно ли го избра или имаш друга причина, за ЕН таргет не ми се струва много подходящо, но както ти си прецениш. На твое място бих следяла такива групи и туитър акаунти, свързани с електронна музика, за да гледам от какво се интересуват хората, да завържа контакти с други уебмастъри, да харесвам, туитвам контента им и постепенно да се отвори вратичка за гест блогинг (в тази ниша хората са готини и сигурно ще стане бързо
)/. Друго, което ми се вижда добра идея са events, сложи и секция ивенти и там пиши по една статия за всяко предстоящо събитие за даден стил, хем ще можеш да интерлинкваш към друга статия, свързана с изпълнител, хем свежо съдържание, хем хората търсят ивенти, свързани с любимата им музика, изпълнител и мисля, че редовното попълване ще ти захапе постепенно стабилен график по графа ивенти и ще излизаш по повече лонг тейл думи. Успех!